Повезане вести

Цела Москва је блокирана, не знам како ћу да се вратим! Ријалити учесник се огласио након напада у Русији: Чуо сам сирене...

Цела Москва је блокирана, не знам како ћу да се вратим! Ријалити учесник се огласио након напада у Русији: Чуо сам сирене...

Ало 22.03.2024
У концертној дворани Крокус у Москви, данас је у терористичком нападу убијено 40 људи, а рањено више од 100 људи пренели су руски медији. Учесник једног ријалитија Мануел Стојановић, тренутно се налази у Москви, Наиме он је… »
Мануел Стојановић се нашао у Москви за време напада: "Чуо сам сирене... Не знам да ли ћу моћи да се вратим"

Мануел Стојановић се нашао у Москви за време напада: "Чуо сам сирене... Не знам да ли ћу моћи да се вратим"

Телеграф 22.03.2024
Открио нам је где је био у тренутку када се догодио терористички напад. Менаџер и бивши учесник "Великог брата", Мануел Стојановић, тренутно се налази у Москви. Разлог његове посете била је утакмица Србије и Русије, која се… »
Стојановић се нашао усред терористичког напада у Москви! Мануел: Надам се да ћу моћи да се вратим кући

Стојановић се нашао усред терористичког напада у Москви! Мануел: Надам се да ћу моћи да се вратим кући

Курир 22.03.2024
Мануел Стојановић, тренутно се налази у Москви где се пре неколико сати десио стравичан терористички напад. Спортски менаџер нада се да ће моћи да се врати кући. - Пре три дана сам стигао у Москуву. Јуче сам био на утакмици… »

Вести дана »