Povezane vesti
Lep gest Sferopulosa: Trener Zvezde se obratio navijačima na srpskom! (foto)
Hot sport 23.03.2024
Grčkog stratega posebno pogodila jedna poruka sa tribina. Košarkaši Crvene zvezde sinoć su pobedili Virtus Bolonju rezultatom 94:79 u okviru 31. kola Evrolige i pomrsili račune italijanskom timu u borbi za plej-of. Osim dobre igre tima sa Malog… »
Navijačica Virtusa došla u Beograd kako bi pružila podršku timu iz Bolonje: Miloš Teodosić je i sada moj omiljeni košarkaš…
Danas 23.03.2024
Duelu 31. kola Evrolige između Crvene zvezde i Virtusa, koja se igra u „Areni“, prisustvuje i jedna navijačica italijanskog kluba. – Očekujem pobedu, jer bi to bilo veoma važno zbog eventualnog plasmana u plej-of. Znam da navijači Crvene zvezde pružaju… »
Kad i gde možete gledati meč 31. kola Evrolige između Crvene zvezde i Virtusa?
Danas 23.03.2024
Košarkaši Crvene zvezde večeras (19.00) igraju na svom parketu meč 31. kola Evrolige protiv Virtusa. Ekipa Janisa Sferopulosa izgubila je i teoretske šanse da se plasira u plej-in, međutim, u susretu sa ekipom iz Bolonje igrači crveno-belih nastojaće da… »
Vesti dana »
Ko danas dobija 6.000 dinara, a ko čeka do 23. septembra? Evo rasporeda isplate
Rešetka pre 9 minutajoš 47 povezanih
Novi detalji pucnjave ispred srednje škole: Sumnja se da je ovo motiv zbog kojeg je dečak (15) pucao na vršnjake (video)
Večernje novosti pre 25 minutajoš 21 povezana
Kreću otkrio da li ostaje na klupi Srbije? To je odluka saveza, mi smo uradili ono što su od nas tražili
Dnevnik pre 2 satajoš 19 povezanih
Jutro vedro i hladno, tokom dana oblačno sa kišom: temperatura do 21 stepen
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 16 povezanih