Povezane vesti
"Moja vekna hleba": Ognjen objavio sliku sa sinom koja topi srca, pa se zahvalio svima! Foto
Mondo 23.03.2024
Voditelj Ognjen Amidžić i njegova supruga Mina Naumović nedavno su dobili sina kojem su dali ime Perun. Voditelj Ognjen Amidžić i njegova supruga Mina Naumović nedavno su dobili sina kojem su dali ime Perun. Ognjen Amidžić nedavno je dobio još… »
"Moja vekna hleba" Ognjen objavio fotografiju sa sinom, evo kako izgleda jutro u domu Amidžića (foto)
Kurir 23.03.2024
Voditelj Ognjen Amidžić i njegova supruga Mina Naumović nedavno su dobili sina kojem su dali ime Perun. Ognjen nije krio uzbuđenje, ali i strahove koji su mu se pojavili nakon što je njegov naslednik došao na svet, a sada je voditelj na svom… »
Amidžićeva emotivna fotografija sa naslednikom! Pokazao kako je uspavao Peruna: "Moja vekna hleba"
Telegraf 23.03.2024
Mini je velika podrška, pa često na mrežama i pokaže kako čuva naslednika. Voditelj Ognjen Amidžić nedavno je postao otac drugi put, a sada je pokazao kako uživa sa sinom Perunom u novom porodičnom domu. Amidžić se potpuno posvetio porodici, pa… »
Vesti dana »

Protest studenata u Šapcu: Možemo promeniti sistem, sledeći skup je u Lazarevcu
Danas pre 1 satjoš 44 povezane

Izveštaj: Rokovi za renoviranje Železničke stanice skraćeni po instrukcijama iz Predsedništva
Radio 021 pre 6 satijoš 11 povezanih

Dvanaestočasovni studentski i građanski protest u Šapcu – najavljene blokade beogradskih mostova Brankovog i Gazele
RTS pre 21 minutajoš 5 povezanih