Povezane vesti
Kako je Đurić "osudio" napade na novinare: Pominje sveštenike, proziva opoziciju i ponavlja laž
Radio 021 23.03.2024
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić je osudio pretnje novinarima Ani Lalić i Dinku Gruhonjiću. Međutim, rekao je da su to "ljudi koji vređaju srpski narod", ali da javno osuđuje pretnje, te da se za to mora odgovarati. "To su ljudi koji vređaju… »
Gradonačelnik Novog Sada osudio napade na novinare, a potom ih izvređao
Beta 23.03.2024
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić je osudio pretnje novinarima Ani Lalić i Dinku Gruhonjiću i dodao da su u pitanju "ljudi koji vređaju srpski narod". "To su ljudi koji vređaju srpski narod i ja se sa tim duboko ne slažem, ali javno osuđujem… »
Radio 021: Gradonačelnik Novog Sada osudio napade na novinare, a potom ih izvređao
Danas 23.03.2024
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić je osudio pretnje novinarima Ani Lalić i Dinku Gruhonjiću i dodao da su u pitanju „ljudi koji vređaju srpski narod“. „To su ljudi koji vređaju srpski narod i ja se sa tim duboko ne slažem, ali javno… »
Radio 021: Gradonačelnik Novog Sada osudio napade na novinare, a potom ih izvređao
Novi magazin 23.03.2024
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić je osudio pretnje novinarima Ani Lalić i Dinku Gruhonjiću i dodao da su u pitanju "ljudi koji vređaju srpski narod". "To su ljudi koji vređaju srpski narod i ja se sa tim duboko ne slažem, ali javno osuđujem… »
Gradonačelnik Novog Sada osudio napade na novinare, a potom ih izvređao
NIN 23.03.2024
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić osudio je pretnje novinarima Ani Lalić i Dinku Gruhonjiću i dodao da su u pitanju "ljudi koji vređaju srpski narod". "To su ljudi koji vređaju srpski narod i ja se sa tim duboko ne slažem, ali javno osuđujem… »
Vesti dana »

Dani žalosti u Severnoj Makedoniji nakon tragedije u Kočanima, građani odaju poštu
RTS pre 16 minutajoš 26 povezanih

(Video/foto) skupština grada Novog Sada danas treba konačno raspravlja o BUDžETU Grupa ekstremnih studenata i opozicija noćas pokušala da upadne u instituciju, policija uspela da ih blokira
Dnevnik pre 15 minutajoš 14 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
Južne vesti pre 15 minutajoš 11 povezanih

(VIDEO) Studenti blokirali ulaze u Skupštinu grada Novog Sada, pozivaju građane da im se pridruže
N1 Info pre 6 satijoš 6 povezanih