Povezane vesti
Kako je Đurić "osudio" napade na novinare: Pominje sveštenike, proziva opoziciju i ponavlja laž
Radio 021 23.03.2024
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić je osudio pretnje novinarima Ani Lalić i Dinku Gruhonjiću. Međutim, rekao je da su to "ljudi koji vređaju srpski narod", ali da javno osuđuje pretnje, te da se za to mora odgovarati. "To su ljudi koji vređaju… »
Gradonačelnik Novog Sada osudio napade na novinare, a potom ih izvređao
Beta 23.03.2024
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić je osudio pretnje novinarima Ani Lalić i Dinku Gruhonjiću i dodao da su u pitanju "ljudi koji vređaju srpski narod". "To su ljudi koji vređaju srpski narod i ja se sa tim duboko ne slažem, ali javno osuđujem… »
Radio 021: Gradonačelnik Novog Sada osudio napade na novinare, a potom ih izvređao
Danas 23.03.2024
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić je osudio pretnje novinarima Ani Lalić i Dinku Gruhonjiću i dodao da su u pitanju „ljudi koji vređaju srpski narod“. „To su ljudi koji vređaju srpski narod i ja se sa tim duboko ne slažem, ali javno… »
Radio 021: Gradonačelnik Novog Sada osudio napade na novinare, a potom ih izvređao
Novi magazin 23.03.2024
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić je osudio pretnje novinarima Ani Lalić i Dinku Gruhonjiću i dodao da su u pitanju "ljudi koji vređaju srpski narod". "To su ljudi koji vređaju srpski narod i ja se sa tim duboko ne slažem, ali javno osuđujem… »
Gradonačelnik Novog Sada osudio napade na novinare, a potom ih izvređao
NIN 23.03.2024
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić osudio je pretnje novinarima Ani Lalić i Dinku Gruhonjiću i dodao da su u pitanju "ljudi koji vređaju srpski narod". "To su ljudi koji vređaju srpski narod i ja se sa tim duboko ne slažem, ali javno osuđujem… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi ne odustaju: Svakim svojim zlodelom širite i još jače utvrđujete front protiv sebe.
Pravda pre 59 minutajoš 28 povezanih

Švajcarske novine NZZ: Vučić je sve bespomoćniji, ne zna kako da zaustavi proteste
Novi magazin pre 6 satijoš 12 povezanih

Veliki požar u Kočanima u Severnoj Makedoniji – stradalo 59 ljudi, 22 povređenih u kritičnom stanju; proglašena sedmodnevna žalost
RTS pre 54 minutajoš 227 povezanih

MUP: Na fotografiji je "anti-dron puška, koja je u upotrebi u cilju bezbednosne zaštite predsednika"
Radio 021 pre 1 satjoš 68 povezanih