Povezane vesti
Kako je Đurić "osudio" napade na novinare: Pominje sveštenike, proziva opoziciju i ponavlja laž
Radio 021 23.03.2024
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić je osudio pretnje novinarima Ani Lalić i Dinku Gruhonjiću. Međutim, rekao je da su to "ljudi koji vređaju srpski narod", ali da javno osuđuje pretnje, te da se za to mora odgovarati. "To su ljudi koji vređaju srpski… »
Gradonačelnik Novog Sada osudio napade na novinare, a potom ih izvređao
Beta 23.03.2024
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić je osudio pretnje novinarima Ani Lalić i Dinku Gruhonjiću i dodao da su u pitanju "ljudi koji vređaju srpski narod". "To su ljudi koji vređaju srpski narod i ja se sa tim duboko ne slažem, ali javno osuđujem pretnje… »
Radio 021: Gradonačelnik Novog Sada osudio napade na novinare, a potom ih izvređao
Danas 23.03.2024
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić je osudio pretnje novinarima Ani Lalić i Dinku Gruhonjiću i dodao da su u pitanju „ljudi koji vređaju srpski narod“. „To su ljudi koji vređaju srpski narod i ja se sa tim duboko ne slažem, ali javno osuđujem pretnje… »
Gradonačelnik Novog Sada osudio napade na novinare, a potom ih izvređao
NIN 23.03.2024
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić osudio je pretnje novinarima Ani Lalić i Dinku Gruhonjiću i dodao da su u pitanju "ljudi koji vređaju srpski narod". "To su ljudi koji vređaju srpski narod i ja se sa tim duboko ne slažem, ali javno osuđujem pretnje… »
Radio 021: Gradonačelnik Novog Sada osudio napade na novinare, a potom ih izvređao
Novi magazin 23.03.2024
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić je osudio pretnje novinarima Ani Lalić i Dinku Gruhonjiću i dodao da su u pitanju "ljudi koji vređaju srpski narod". "To su ljudi koji vređaju srpski narod i ja se sa tim duboko ne slažem, ali javno osuđujem pretnje… »
Vesti dana »

Kruševačka policija sprečila promet 40 tona piletine zaražene salmonelom (FOTO)
Danas pre 1 satjoš 19 povezanih

MUP: Neprijavljeno okupljanje u Zemunu, prijavljeno oštećenje prostorija mesnog odbora SNS
N1 Info pre 2 satajoš 17 povezanih

CIK BiH oduzeo mandat Miloradu Dodiku, ta odluka će biti pravosnažna nakon isticanja žalbe
N1 Info pre 7 minutajoš 47 povezanih

Hirošima obeležila 80 godina od atomskog napada: Poziv svetu na oslobađanje od nuklearnog oružja
Insajder pre 1 satjoš 13 povezanih