Povezane vesti

Kako je Đurić "osudio" napade na novinare: Pominje sveštenike, proziva opoziciju i ponavlja laž

Kako je Đurić "osudio" napade na novinare: Pominje sveštenike, proziva opoziciju i ponavlja laž

Radio 021 23.03.2024
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić je osudio pretnje novinarima Ani Lalić i Dinku Gruhonjiću. Međutim, rekao je da su to "ljudi koji vređaju srpski narod", ali da javno osuđuje pretnje, te da se za to mora odgovarati. "To su ljudi koji vređaju srpski… »
Gradonačelnik Novog Sada osudio napade na novinare, a potom ih izvređao

Beta 23.03.2024
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić je osudio pretnje novinarima Ani Lalić i Dinku Gruhonjiću i dodao da su u pitanju "ljudi koji vređaju srpski narod". "To su ljudi koji vređaju srpski narod i ja se sa tim duboko ne slažem, ali javno osuđujem pretnje… »
Radio 021: Gradonačelnik Novog Sada osudio napade na novinare, a potom ih izvređao

Radio 021: Gradonačelnik Novog Sada osudio napade na novinare, a potom ih izvređao

Danas 23.03.2024
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić je osudio pretnje novinarima Ani Lalić i Dinku Gruhonjiću i dodao da su u pitanju „ljudi koji vređaju srpski narod“. „To su ljudi koji vređaju srpski narod i ja se sa tim duboko ne slažem, ali javno osuđujem pretnje… »

NIN 23.03.2024
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić osudio je pretnje novinarima Ani Lalić i Dinku Gruhonjiću i dodao da su u pitanju "ljudi koji vređaju srpski narod". "To su ljudi koji vređaju srpski narod i ja se sa tim duboko ne slažem, ali javno osuđujem pretnje… »

Novi magazin 23.03.2024
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić je osudio pretnje novinarima Ani Lalić i Dinku Gruhonjiću i dodao da su u pitanju "ljudi koji vređaju srpski narod". "To su ljudi koji vređaju srpski narod i ja se sa tim duboko ne slažem, ali javno osuđujem pretnje… »

Vesti dana »