Povezane vesti
Kako je Đurić "osudio" napade na novinare: Pominje sveštenike, proziva opoziciju i ponavlja laž
Radio 021 23.03.2024
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić je osudio pretnje novinarima Ani Lalić i Dinku Gruhonjiću. Međutim, rekao je da su to "ljudi koji vređaju srpski narod", ali da javno osuđuje pretnje, te da se za to mora odgovarati. "To su ljudi koji vređaju… »
Gradonačelnik Novog Sada osudio napade na novinare, a potom ih izvređao
Beta 23.03.2024
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić je osudio pretnje novinarima Ani Lalić i Dinku Gruhonjiću i dodao da su u pitanju "ljudi koji vređaju srpski narod". "To su ljudi koji vređaju srpski narod i ja se sa tim duboko ne slažem, ali javno osuđujem… »
Radio 021: Gradonačelnik Novog Sada osudio napade na novinare, a potom ih izvređao
Danas 23.03.2024
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić je osudio pretnje novinarima Ani Lalić i Dinku Gruhonjiću i dodao da su u pitanju „ljudi koji vređaju srpski narod“. „To su ljudi koji vređaju srpski narod i ja se sa tim duboko ne slažem, ali javno… »
Radio 021: Gradonačelnik Novog Sada osudio napade na novinare, a potom ih izvređao
Novi magazin 23.03.2024
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić je osudio pretnje novinarima Ani Lalić i Dinku Gruhonjiću i dodao da su u pitanju "ljudi koji vređaju srpski narod". "To su ljudi koji vređaju srpski narod i ja se sa tim duboko ne slažem, ali javno osuđujem… »
Gradonačelnik Novog Sada osudio napade na novinare, a potom ih izvređao
NIN 23.03.2024
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić osudio je pretnje novinarima Ani Lalić i Dinku Gruhonjiću i dodao da su u pitanju "ljudi koji vređaju srpski narod". "To su ljudi koji vređaju srpski narod i ja se sa tim duboko ne slažem, ali javno osuđujem… »
Vesti dana »
![United Grupa postigla dogovor o prodaji SBB kompanije e& PPF Telecom Grupi, kao i Net TV Plus biznisa i prava na prenos…](https://nstatic.net/667/38963667jhfdpv.jpg)
United Grupa postigla dogovor o prodaji SBB kompanije e& PPF Telecom Grupi, kao i Net TV Plus biznisa i prava na prenos sportskih događaja za Zapadni Balkan Telekomu Srbija
Nova pre 1 satjoš 5 povezanih
![Jordanski ministar: Postoji arapsko-egipatski plan o izgradnji Gaze bez raseljavanja Palestinaca](https://nstatic.net/451/38963451bkuxqb.jpg)
Jordanski ministar: Postoji arapsko-egipatski plan o izgradnji Gaze bez raseljavanja Palestinaca
Blic pre 4 satijoš 3 povezane