Povezane vesti
„Voli te tvoj ljubavni međed“: Slavlje u domu Verica Rakočević, Veljko joj pokazao koliko je voli
Nova 23.03.2024
Modna kreatorka Verica Rakočević danas slavi 76. rođendan, a tim povodom se na društvenim mrežama oglasio njen suprug Veljko Kuzmančević. Veljko je objavio njihovu zajedničku fotografiju i javno joj čestitao rođendan. „Vera ženo moja, zdrava… »
"Ženo moja, voli te tvoj ljubavni međed" Veljko Kuzmančević napisao emotivnu poruku Verici, sve pršti od emocija (foto)
Kurir 23.03.2024
Verica Rakočević danas ima poseban povod za slavlje, a tim povodom se oglasila na Instagramu kada je podelila čestitku svog supruga Veljka Kuzmančevića. Modna kreatorka je podelila fotografiju na kojoj joj je Veljko napisao poruku ljubavi. - Vera… »
"Voli te tvoj ljubavni međed!" Veljko čestitao Verici Rakočević 76. rođendan posebnom posvetom foto
Mondo 23.03.2024
Verica Rakočević danas ima poseban povod za slavlje, a tim povodom se oglasila na Instagramu kada je podelila čestitku svog supruga Veljka Kuzmančevića. Verica Rakočević danas ima poseban povod za slavlje, a tim povodom se oglasila na Instagramu… »
(Foto) "voli te tvoj ljubavni međed": Slavlje u domu Verice Rakočević! Veljko joj javno izjavio ljubav, čestitke pljušte
Blic 23.03.2024
Modna kreatorka Verica Rakočević danas slavi 76. rođendan, a tim povodom se na mrežama oglasio njen suprug Veljko Kuzmančević. Naime, Veljko je objavio njihovu zajedničku fotografiju i javno joj čestitao rođendan. - Vera ženo moja, zdrava i… »
Vesti dana »

Napad na studente, uspon zlata i Trumpove carine- pet stvari za danas
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 9 povezanih

"Brate, otišao si brže od naših motora": Prijatelj Peđe Bošnjaka objavio zajedničku sliku koja slama srca i potresnim rečima se oprostio od pevača
Blic pre 1 satjoš 9 povezanih

Američki izaslanik za Bliski istok: Hamas je odgovoran za obnovljene borbe u Gazi
Blic pre 5 satijoš 5 povezanih

Hvala igračima što su bili dovoljno pametni i mudri: Piksi istakao da je znao kako će “orlovi” iskoristiti svojih pet minutu
Danas pre 19 minutajoš 5 povezanih