Povezane vesti
„Voli te tvoj ljubavni međed“: Slavlje u domu Verica Rakočević, Veljko joj pokazao koliko je voli
Nova 23.03.2024
Modna kreatorka Verica Rakočević danas slavi 76. rođendan, a tim povodom se na društvenim mrežama oglasio njen suprug Veljko Kuzmančević. Veljko je objavio njihovu zajedničku fotografiju i javno joj čestitao rođendan. „Vera ženo moja, zdrava… »
"Ženo moja, voli te tvoj ljubavni međed" Veljko Kuzmančević napisao emotivnu poruku Verici, sve pršti od emocija (foto)
Kurir 23.03.2024
Verica Rakočević danas ima poseban povod za slavlje, a tim povodom se oglasila na Instagramu kada je podelila čestitku svog supruga Veljka Kuzmančevića. Modna kreatorka je podelila fotografiju na kojoj joj je Veljko napisao poruku ljubavi. - Vera… »
"Voli te tvoj ljubavni međed!" Veljko čestitao Verici Rakočević 76. rođendan posebnom posvetom foto
Mondo 23.03.2024
Verica Rakočević danas ima poseban povod za slavlje, a tim povodom se oglasila na Instagramu kada je podelila čestitku svog supruga Veljka Kuzmančevića. Verica Rakočević danas ima poseban povod za slavlje, a tim povodom se oglasila na Instagramu… »
(Foto) "voli te tvoj ljubavni međed": Slavlje u domu Verice Rakočević! Veljko joj javno izjavio ljubav, čestitke pljušte
Blic 23.03.2024
Modna kreatorka Verica Rakočević danas slavi 76. rođendan, a tim povodom se na mrežama oglasio njen suprug Veljko Kuzmančević. Naime, Veljko je objavio njihovu zajedničku fotografiju i javno joj čestitao rođendan. - Vera ženo moja, zdrava i… »
Vesti dana »

Firma "Genasys" demantuje da je na protestu u Beogradu korišćen njihov "zvučni top", pominju "vorteks"
Blic pre 52 minutajoš 3 povezane

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 52 minutajoš 2 povezane

Saobraćajna nesreća na putu Melenci-Bašaid: Tri osobe su poginule, a četvoro je povređeno
Danas pre 52 minutajoš 1 povezana

Kecmanović pobedio u prvom kolu mastersa u Majamiju, srpski teniser u drugoj rundi protiv petog nosioca
Danas pre 52 minutajoš 2 povezane