Povezane vesti
„Voli te tvoj ljubavni međed“: Slavlje u domu Verica Rakočević, Veljko joj pokazao koliko je voli
Nova 23.03.2024
Modna kreatorka Verica Rakočević danas slavi 76. rođendan, a tim povodom se na društvenim mrežama oglasio njen suprug Veljko Kuzmančević. Veljko je objavio njihovu zajedničku fotografiju i javno joj čestitao rođendan. „Vera ženo moja, zdrava i vesela da… »
"Ženo moja, voli te tvoj ljubavni međed" Veljko Kuzmančević napisao emotivnu poruku Verici, sve pršti od emocija (foto)
Kurir 23.03.2024
Verica Rakočević danas ima poseban povod za slavlje, a tim povodom se oglasila na Instagramu kada je podelila čestitku svog supruga Veljka Kuzmančevića. Modna kreatorka je podelila fotografiju na kojoj joj je Veljko napisao poruku ljubavi. - Vera ženo… »
(Foto) "voli te tvoj ljubavni međed": Slavlje u domu Verice Rakočević! Veljko joj javno izjavio ljubav, čestitke pljušte
Blic 23.03.2024
Modna kreatorka Verica Rakočević danas slavi 76. rođendan, a tim povodom se na mrežama oglasio njen suprug Veljko Kuzmančević. Naime, Veljko je objavio njihovu zajedničku fotografiju i javno joj čestitao rođendan. - Vera ženo moja, zdrava i vesela da… »
Vesti dana »
(BLOG) U Ćacilendu opet puštena glasna muzika: Dijana Hrka nastavila štrajk glađu, ograđeni prostor se puni
N1 Info pre 1 satjoš 50 povezanih
Napetosti u Beogradu: Mirno kod Skupštine Srbije, Štimcu opet određeno policijsko zadržavanje
BBC News pre 19 minutajoš 69 povezanih
Studenti u blokadi: Leks specijalis za Generalštab - pokušaj vlasti da zaradi na zaboravu nasleđa kulture
N1 Info pre 2 satajoš 35 povezanih
Većinu u Savetu REM-a mogli bi imati nezavisni kandidati, kažu poslanici opozicije u Skupštini Srbije
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 32 povezane