Povezane vesti
„Voli te tvoj ljubavni međed“: Slavlje u domu Verica Rakočević, Veljko joj pokazao koliko je voli
Nova 23.03.2024
Modna kreatorka Verica Rakočević danas slavi 76. rođendan, a tim povodom se na društvenim mrežama oglasio njen suprug Veljko Kuzmančević. Veljko je objavio njihovu zajedničku fotografiju i javno joj čestitao rođendan. „Vera ženo moja, zdrava i vesela da… »
"Ženo moja, voli te tvoj ljubavni međed" Veljko Kuzmančević napisao emotivnu poruku Verici, sve pršti od emocija (foto)
Kurir 23.03.2024
Verica Rakočević danas ima poseban povod za slavlje, a tim povodom se oglasila na Instagramu kada je podelila čestitku svog supruga Veljka Kuzmančevića. Modna kreatorka je podelila fotografiju na kojoj joj je Veljko napisao poruku ljubavi. - Vera ženo… »
(Foto) "voli te tvoj ljubavni međed": Slavlje u domu Verice Rakočević! Veljko joj javno izjavio ljubav, čestitke pljušte
Blic 23.03.2024
Modna kreatorka Verica Rakočević danas slavi 76. rođendan, a tim povodom se na mrežama oglasio njen suprug Veljko Kuzmančević. Naime, Veljko je objavio njihovu zajedničku fotografiju i javno joj čestitao rođendan. - Vera ženo moja, zdrava i vesela da… »
Vesti dana »
"Recite Danskoj..." Udarna poruka Trampa NATO-u samo nekoliko sati pred sastanak o Grenlandu!
Večernje novosti pre 1 satjoš 29 povezanih
„Mrzitelji Srbije stižu u Beograd“, rekao je Vučić: Kakve posledice mogu građani Srbije da očekuju od ovakvog odnosa predsednika prema EU?
Danas pre 2 satajoš 23 povezane
Ajnhornov biznis u Srbiji: Insight partners zaradio 1,4 miliona evra u 2024.
Danas pre 5 satijoš 4 povezane
Kreće eskalacija na Grenlandu: Danska uputila vojne trupe na ostrvo - čeka se odgovor Amerike
Pravda pre 4 satijoš 29 povezanih