Повезане вести

Мајке телима штитиле децу од терориста! Детаљна реконструкција напада у Москви: "Чула сам прасак, а онда крике - Сви смо…

Мајке телима штитиле децу од терориста! Детаљна реконструкција напада у Москви: "Чула сам прасак, а онда крике - Сви смо…

Курир 23.03.2024
Четири наоружана мушкарца ишла су мирно ка детекторима метала у концертној дворани Крокус, испаливши кратке рафале из аутоматског оружја и из непосредне близине на преплашене цивиле који су вриштали и падали. Сведок по имену… »
Свједоци напада: Смрт, страх и пакао на концерту у Москви

Свједоци напада: Смрт, страх и пакао на концерту у Москви

Ал Јазеера 23.03.2024
Реутерс је покушао саставити дијелове онога шта се догодило у московској концертној дворани из интервјуа са свједоцима, из видео снимака с мјеста догађаја те из руских службених извјештаја. Четворица наоружаних мушкараца мирно су… »
Исповест Наталије која је преживела масакр у Москви: "Било је гласно, као прасак, сви су вриштали и трчали"

Исповест Наталије која је преживела масакр у Москви: "Било је гласно, као прасак, сви су вриштали и трчали"

Телеграф 23.03.2024
"Било је гласно, као прасак петарде, ватромет, али као аутоматски рафал. Чула сам то одмах иза себе, недалеко", рекла је Наталија. Четворица наоружаних мушкараца мирно су ишла ка детекторима метала у Крокус сити холу, пуцајуц́и… »

Вести дана »