Повезане вести
Хорор! Побегли од пуцњаве, а Терористи им прегазили сина Исповест оца Игора након масакра: "Видели смо рено који јури ка нама"
Курир 23.03.2024
МОСКВА - Терористи су аутомобилом прегазили осмогодишњег дечака када су бежали из „Крокус сити хола“ у близини Москве. Игор, отац повређеног детета Иље, рекао је да су на концерт отишли са целом породицом - он, његова супруга… »
Анастасиа успела да побегне терористима! "Лежали смо у мраку, нисмо смели да кренемо ка излазу"
Мондо 23.03.2024
Две жене које су преживеле масакр у Москви испричале су како су изгледале сцене ужаса. Две жене које су преживеле масакр у Москви испричале су како су изгледале сцене ужаса. У концертној дворани Крокус у Москви је у петак увече… »
"Пуцао је, а ја сам пала и правила сам се мртва": Језива исповест девојке која је преживела покољ у Москви: "Убили су особу…
Блиц 23.03.2024
Према последњим информацијама које су објављене на сајту Министарства здравља Московске област, у терористичком нападу на концертну дворану Крокус сити хол у Москви, повређено је 140 људи, а тренутно је укупан број… »
Правила сам се мртва, убрзо сам много крварила! Шокантна исповест директно из дворане страве у Москви
Мондо 23.03.2024
Жена која је преживела масакр у Москви испричала је шта се тачно догодило. Жена која је преживела масакр у Москви испричала је шта се тачно догодило. Жена која је преживела масакр у концертној дворани у Москви у петак увече када… »
Вести дана »

Подигнута оптужница против Весића и још 12 људи за пад надстрешнице у Новом Саду
BBC News пре 48 минутајош 40 повезаних

"Не бих волела да се ико разведе, много је стресно": Овако је Наташа Беквалац причала о краху брака од Даче: Због њега је лила сузе у јавности
Блиц пре 12 минутајош 34 повезане

Нова.рс: Приведена тројица пољопривредника због инцидента на протесту у Новом Саду
Н1 Инфо пре 3 сатајош 8 повезаних