Povezane vesti
Saučešće Dačića: Napad na mirne građane Moskve je napad i na sve nas
RTV 23.03.2024
BEOGRAD - Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić uputio je danas saučešće povodom terorističkog napada u Moskvi. Sa velikom tugom i nevericom sam primio vest o zverskom terorističkom napadu u Moskvi, u kome je… »
Dačić uputio saučešće povodom terorističkog napada u Moskvi
RTS 23.03.2024
Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić uputio je saučešće povodom terorističkog napada u Moskvi. ''Sa velikom tugom i nevericom sam primio vest o zverskom terorističkom napadu u Moskvi u kome je nastradao veliki… »
Ministar Dačić uputio saučešće povodom terorističkog napada u Moskvi
Telegraf 23.03.2024
Sa velikom tugom i nevericom sam primio vest o zverskom terorističkom napadu u Moskvi, naveo je on. Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić uputio je saučešće povodom terorističkog napada u Moskvi. "Sa… »
Selaković uputio saučešće ruskom kolegi zbog žrtava terorističkog napada
Telegraf 23.03.2024
"Upućujem Vama, građanima i rukovodstvu Ruske Federacije najiskrenije saučešće povodom strašne i nezapamćene tragedije, kada je Moskva u bezumnom terorističkom aktu, ostala bez stotinu svojih nevinih duša" Ministar za rad, zapošljavanje… »
Vesti dana »

Analiza ane Brnabić: Evo zašto su razgovori u Briselu ključni za evropski put Srbije
Blic pre 2 satajoš 6 povezanih

Kremlj: Primirje na energetsku infrastrukturu tiče se rafinerija, gasovoda i elektrana
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

Kvalifikacije za SP: Makedonci remizirali s Velsom, Crna Gora do pobjede u 96. minuti
Al Jazeera pre 41 minutajoš 1 povezana