Повезане вести

Љубавна прича Аврамова и Славице Ћуктераш оставља без даха! Тајно венчање, љубав је цветала, а онда... Проблеми и полиција…

Љубавна прича Аврамова и Славице Ћуктераш оставља без даха! Тајно венчање, љубав је цветала, а онда... Проблеми и полиција…

Курир 23.03.2024
Певачица Славица Ћуктераш и њен некадашњи супруг, бивши фудбалер Влада Аврамов, у судском су процесу, преносе медији. Влада и Славица су на суду јер он жели да добије старатељство над ћеркицом, коју су добили пре седам година… »
"Покушава да ми одузме старатељство" Славица Ћуктераш на суду с бившим фудбалером: Скакавац ми дира у дете

"Покушава да ми одузме старатељство" Славица Ћуктераш на суду с бившим фудбалером: Скакавац ми дира у дете

Мондо 23.03.2024
Славица Ћуктераш и њен бивши супруг Влада Аврамов у судском су процесу, преносе домаћи медији. Славица Ћуктераш и њен бивши супруг Влада Аврамов у судском су процесу, преносе домаћи медији. Певачица Славица Ћуктераш и бивши… »
Ко је влада Аврамов? Од наступа за репрезентацију до пријаве за насиље и забране приласка Славици Ћуктераш: Ово је његов…

Ко је влада Аврамов? Од наступа за репрезентацију до пријаве за насиље и забране приласка Славици Ћуктераш: Ово је његов…

Курир 23.03.2024
Певачица Славица Ћуктераш (39) у судском је процесу са некадашњим фудбалером Владом Аврамовим (44), наводе медији. Влада жели да добије старатељство над ћеркицом, коју су добили пре седам година док су били у браку, а одраније… »
Пролазим кроз тортуру! Славица Ћуктераш завршила на суду с бившим мужем: Аврамов тражи старатељство над ћерком

Пролазим кроз тортуру! Славица Ћуктераш завршила на суду с бившим мужем: Аврамов тражи старатељство над ћерком

Курир 23.03.2024
Певачица Славица Ћуктераш (39) и њен некадашњи супруг, бивши фудбалер Влада Аврамов (44), у судском су процесу, како сазнају медији. Влада и Славица су на суду јер он жели да добије старатељство над ћеркицом, коју су добили… »
"Моја жена неће певати по кафанама" Ево како је пукао брак Славице Ћуктераш и Аврамова, ово су сви детаљи епског сукоба

"Моја жена неће певати по кафанама" Ево како је пукао брак Славице Ћуктераш и Аврамова, ово су сви детаљи епског сукоба

Курир 23.03.2024
Певачица Славица Ћуктераш (39) и њен некадашњи супруг, бивши фудбалер Влада Аврамов (44), у судском су процесу. Они су на суду јер он жели да добије старатељство над ћеркицом, коју су добили пре седам година, док су били у… »
Пролазим кроз тортуру, покушава да ми одузме дете: Влада Аврамов хоће Славици Ћуктераш да одузме старатељство над ћерком

Пролазим кроз тортуру, покушава да ми одузме дете: Влада Аврамов хоће Славици Ћуктераш да одузме старатељство над ћерком

Вечерње новости 23.03.2024
СЛАВИЦА ЋУКТЕРАШ и њен некадашњи супруг, бивши фудбалер Влада Аврамов, судском су процесу. Фото: В. Данилов Влада и Славица су на суду јер он жели да добије старатељство над ћеркицом, коју су добили пре седам година, док су… »
"Скакавац ми дира у дете!" у јеку приче о одузимању старатељства, Славица се овим речима обратила бившем?!

"Скакавац ми дира у дете!" у јеку приче о одузимању старатељства, Славица се овим речима обратила бившем?!

Телеграф 23.03.2024
Истакла да пролази кроз тортуру. Певачица Славица Ћуктераш се, како тврди, бори за старатељство над ћерком, због чега је са бившим супругом у судском процесу. Славица је навела да пролази кроз праву тортуру и да њен бивши… »
Славица Ћуктераш тврди да бивши муж покушава да јој одузме старатељство над ћерком: "Пролазим кроз тортуру"

Славица Ћуктераш тврди да бивши муж покушава да јој одузме старатељство над ћерком: "Пролазим кроз тортуру"

Телеграф 23.03.2024
"Не желим да ми одузме неко дете и одведе у иностранство", навела је певачица. Певачица Славица Ћуктераш и њен некадашњи супруг, бивши фудбалер Влада Аврамов, су у судском процесу. Како "Блиц" преноси, Влада наводно жели да… »

Вести дана »