Povezane vesti
"Meni se sviđaju momci" Voditelj javno priznao da je gej, a njegova bivša se udala za ženu
Mondo 23.03.2024
Vjekoslav Kramer priznao je pred kamerama da voli muškarce. Vjekoslav Kramer priznao je pred kamerama da voli muškarce. Bosanskohercegovački kuvar i TV voditelj Vjekoslav Kramer bio je gost jednog podkasta u kom je progovorio o svojoj s*ksualnoj… »
Voditelj javno priznao da je gej! Sve ispričao i bivšoj devojci, nacija će ostati šokirana nakon ove ispovesti
Kurir 23.03.2024
Vjekoslav Kramer (47), bosanskohercegovački kuvar i TV voditelj, progovorio je javno o svojoj seksualnoj orijentaciji. - Prvo su bile, normalno, cure. Rekao sam bio sestri: "Meni se sviđaju momci", a ona mi je rekla: "Nisi još probao, to je normalno"… »
Vesti dana »

Uživo sneg zatrpao delove Srbije, veje i u gradovima! Putevi blokirani, drveće puca, sela bez struje: Neverovatni prizori, a danas će tek vejati (foto, video)
Blic pre 4 minutajoš 35 povezanih

„Visok stepen pripravnosti u Nemačkoj“: Misteriozni dronovi iznad aerodroma u Minhenu
Danas pre 1 satjoš 15 povezanih

Objavljena imena ubijenih u Mančesteru! Rabin sprečio napadača da uđe u sinagogu! Mere bezbednosti na najvišem nivou posle terorističkog napada! (foto/video)
Kurir pre 48 minutajoš 13 povezanih

Ograde ispred Skupštine Novog Sada: Barikade zbog protesta Zborova građana
Nedeljnik pre 14 minutajoš 9 povezanih