Povezane vesti
"Meni se sviđaju momci" Voditelj javno priznao da je gej, a njegova bivša se udala za ženu
Mondo 23.03.2024
Vjekoslav Kramer priznao je pred kamerama da voli muškarce. Vjekoslav Kramer priznao je pred kamerama da voli muškarce. Bosanskohercegovački kuvar i TV voditelj Vjekoslav Kramer bio je gost jednog podkasta u kom je progovorio o svojoj s*ksualnoj… »
Voditelj javno priznao da je gej! Sve ispričao i bivšoj devojci, nacija će ostati šokirana nakon ove ispovesti
Kurir 23.03.2024
Vjekoslav Kramer (47), bosanskohercegovački kuvar i TV voditelj, progovorio je javno o svojoj seksualnoj orijentaciji. - Prvo su bile, normalno, cure. Rekao sam bio sestri: "Meni se sviđaju momci", a ona mi je rekla: "Nisi još probao, to je normalno"… »
Vesti dana »

Studentski protesti širom Srbije, u Kragujevcu okupljanje u 18 sati
Ritam grada Kg pre 1 satjoš 13 povezanih

Otvorena birališta u Poljskoj: Neizvesna trka između proevropskog i desničarskog kandidata
Novi magazin pre 26 minutajoš 17 povezanih

Jeziv snimak iz Rusije: Snimljen trenutak rušenja mosta; Spasioci na licu mesta, odjekuju vrisci VIDEO
B92 pre 7 minutajoš 22 povezane

Uuu, Ovo je baš bolelo! Bivši as Milana podigao trofej Lige šampiona, pa jednom izjavom brutalno ponizio Inter!
Kurir pre 12 minutajoš 37 povezanih