Povezane vesti
"Meni se sviđaju momci" Voditelj javno priznao da je gej, a njegova bivša se udala za ženu
Mondo 23.03.2024
Vjekoslav Kramer priznao je pred kamerama da voli muškarce. Vjekoslav Kramer priznao je pred kamerama da voli muškarce. Bosanskohercegovački kuvar i TV voditelj Vjekoslav Kramer bio je gost jednog podkasta u kom je progovorio o svojoj s*ksualnoj… »
Voditelj javno priznao da je gej! Sve ispričao i bivšoj devojci, nacija će ostati šokirana nakon ove ispovesti
Kurir 23.03.2024
Vjekoslav Kramer (47), bosanskohercegovački kuvar i TV voditelj, progovorio je javno o svojoj seksualnoj orijentaciji. - Prvo su bile, normalno, cure. Rekao sam bio sestri: "Meni se sviđaju momci", a ona mi je rekla: "Nisi još probao, to je normalno"… »
Vesti dana »
Sve stalo, blokirani aerodromi, sprema se napad? Hitno upozorenje Rusije, može da počne u svakom trenutku: "Bežite!" (foto/video)
Večernje novosti pre 19 minutajoš 17 povezanih
Posle maglovitog i hladnog jutra, tokom dana sunčano, temperatura do 15 stepeni
N1 Info pre 44 minutajoš 11 povezanih
NBA: Pobede Indijane, Finiksa i San Antonija, Rasel Vestbruk stigao do novog tripl-dabla u sezoni
Danas pre 39 minutajoš 13 povezanih
Prijatelji Zapadnog Balkana: Odnos prema Srbiji testira kredibilitet Evropske unije
Beta pre 1 satjoš 6 povezanih
Dvostruko ubistvo u Nikšiću: Policija došla do saznanja o identitetu izvršioca
Danas pre 14 minutajoš 10 povezanih