Повезане вести
Ово је највећи блам дачићеве снајке! Милица Јокић открила детаље немилог догађаја: Сви су ми се смејали...
Курир 23.03.2024
Милица Јокић присетила се немилог догађаја који се догодио на једном њеном наступу, а ова прича ће вас насмејати до суза. Певачица је недавно пала са бине на једном наступу, а управо тај догађај сматра својим највећим животним… »
"Просула сам се као нико": Милица Јокић пала са бине на наступу: "Сви су ми се смејали и снимали ме"
Блиц 22.03.2024
Милица Јокић открила је да је највећи блам доживела када је пала током једног од наступа. Како је Милица објаснила, тренутак непажње ју је скупо коштао, а гости су све забележили и поделили на друштвеним мрежама. - Сећам се тога… »
Вести дана »
За само пар сати више од 30 људи поднело захтев за легализацију у Лозници: Цена од 100 до 300 евра, ево на којим локацијама је могуће извршити упис
Курир пре 14 минутајош 35 повезаних
Завршен састанак Вучића са тимовима за енергетску стабилност: „Грађани да не брину“
Данас пре 29 минутајош 40 повезаних
Важне информације за легализацију у Новом Саду: На једном месту цена уписа непокретности, ко је ослобођен плаћања и шта је потребно од докумената
Курир пре 29 минутајош 51 повезана
Још увек нема договора око кључног питања: Зеленски тражи компромис
Мондо пре 29 минутајош 43 повезане