Povezane vesti
"Bila sam na naslovnim stranama, a nisam imala ni za lek": Naša pevačica otkrila kroz šta je prošla: "Spavala sam u štali i…
Blic 24.03.2024
Pevačica Katarina Živković, potvrdila je pre neki dan da se nalazi u petom mesecu trudnoće, međutim partnera krije od javnosti. Naime, Katarina se proslavila tokom takmičenja u "Zvezdama Granda", a kasnije je odnela pobedu na "Farmi", a jednom prilikom… »
Spavala u štali i jela hleb od stočnog brašna! Kaća Živković o teškom periodu - Ja na televiziji, a nemam pare za lek!
Mondo 24.03.2024
Katarina Živković se prisetila perioda posle pobede u rijaliiju Farma. Katarina Živković se prisetila perioda posle pobede u rijaliiju Farma Pevačica Katarina Živković, pre nekoliko dana je, gostujući u emisiji Ognjena Amidžića, potvrdila da se nalazi u… »
Vesti dana »
Potvrđena izborna pobeda jermenskog premijera Pašinijana, Rusija tvrdi da se "mešao Zapad"
N1 Info pre 18 minutajoš 55 povezanih
Iran objavio kraj napada posle razmene vatre sa Izraelom, Tramp poziva na smirivanje
BBC News pre 9 minutajoš 39 povezanih
Zemljotres na početku školske godine na Filipinima, najmanje 19 mrtvih i više od 100 povređenih
BBC News pre 4 minutajoš 47 povezanih