Povezane vesti
SAD si bezobrazan, ja sam napravio 100 zvezda! Žestoka svađa u Zvezdama Granda - Saša Popović odbrusio takmičaru!
Mondo 24.03.2024
Saša Popović reagovao nakon izjave pevača koji se takmiči u Zvezdama Granda. Saša Popović reagovao nakon izjave pevača koji se takmiči u Zvezdama Granda Saša Popović žestoko je reagovao u poslednjoj emisiji Zvezde Granda, nakon što je Boban Lazović… »
Takmičar u žestokoj svađi sa žirijem: Popoviću prekipelo, sasuo mu sve u lice: "Ovo je već bezobrazluk, kako možeš to da…
Blic 24.03.2024
U jučerašnjoj epizodi muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" došlo je do žestokog okršaja između takmičara i Saše Popovića. Naime, Boban Lazović i Miki Sekulovski su bili u duelu i dali su sve od sebe, a haos je nastao upravo kada se Boban nakon nastupa… »
Vesti dana »
Spoljnotrgovinska robna razmena Srbije za pet meseci ove godine 32,37 milijardi evra
Forbes pre 59 minutajoš 32 povezane
Srbija na vrhuncu toplotnog talasa: U Kikindi, Zrenjaninu i na Paliću izmereno 40 stepeni, u Beogradu 37
Newsmax Balkans pre 24 minutajoš 64 povezane
Ukrajinski oligarh i njegova porodica povređeni u eksploziji u Monaku: mediji
BBC News pre 1 satjoš 27 povezanih
Nikad viđeni poraz Nemačke – selektor Paragvaja slavi: „Želeo sam 26 ratnika koji postaju legende“
Sputnik pre 34 minutajoš 97 povezanih