Повезане вести

Најмлађи српски пилот сам на 10 НАТО ловаца! Потресна прича 2 саборца: Живот их раставио, судбина спојила, па уследила агресија…

Најмлађи српски пилот сам на 10 НАТО ловаца! Потресна прича 2 саборца: Живот их раставио, судбина спојила, па уследила агресија…

Курир 24.03.2024
Најмлађи погинули пилот током НАТО бомбардовања на СРЈ био је Зоран Радосављевић који је управљао МиГ-ом 29. У тренутку када је његов авион погодила непријатељска ракета, имао је само 34 године и цео живот пред собом… »
Зоран је најмлађи погинули пилот у НАТО агресији Мајка га молила да не иде, он хтео да брани децу: Волео плаво, жене га…

Зоран је најмлађи погинули пилот у НАТО агресији Мајка га молила да не иде, он хтео да брани децу: Волео плаво, жене га…

Курир 24.03.2024
Он је херојски бранио српско небо, а страдао је трећег дана НАТО бомбардовања - 26. марта 1999. Пре 25 година, на данашњи дан 1999, почела је агресија на нашу земљу. Три дана касније у борби са НАТО авијацијом која је… »
Потресна прича 2 војника: Дарка и Зорана живот раставио, судбина их спојила, а онда је уследило бомбардовање

Потресна прича 2 војника: Дарка и Зорана живот раставио, судбина их спојила, а онда је уследило бомбардовање

Телеграф 24.03.2024
Дарко за Телеграф.рс прича историју њиховог пријатељства која сеже у далеку 1974. годину, када су се упознали у згради у којој су живели са родитељима. Живот их је раздвојио, а онда су се случајно срели поново. Најмлађи… »
Зоран је најмлађи погинули пилот у НАТО бомбардовању: Ово су му биле последње речи, а део њега још живи

Зоран је најмлађи погинули пилот у НАТО бомбардовању: Ово су му биле последње речи, а део њега још живи

Телеграф 24.03.2024
Зоран Радосављевић имао је само 34 године када је на МиГ-у 29 први и последњи пут полетео како би бранио небо своје земље. "Хероју Зорану Радосављевићу, који је дао свој живот да бисмо ми били слободни", речи су исписане на… »

Вести дана »