Povezane vesti
Poznati voditelj kog znamo iz emisije o kuvanju priznao da je gej
Nova 24.03.2024
Bosanskohercegovački kuvar i TV voditelj Vjekoslav Kramer progovorio je o svom seksualnom opredeljenju i priznao da voli muškarce. „Prvo su bile, normalno, cure. Rekao sam bio sestri: ‘Meni se sviđaju momci’, a ona mi je rekla: ‘Nisi još probao, to je… »
Voditelj priznao da je homoseksualac: Vjekoslav Kramer iskreno: "Znam ko sam od prvog srednje", progovorio o reakciji sestre i…
Blic 23.03.2024
Vjekoslav Kramer (47), bosanskohercegovački kuvar i TV voditelj, progovorio je javno o svojoj seksualnoj orijentaciji. - Prvo su bile, normalno, cure. Rekao sam bio sestri: "Meni se sviđaju momci", a ona mi je rekla: "Nisi još probao, to je normalno"… »
Vesti dana »
Poruka Trampu preko CNN: Donalde, prihvati iranske uslove za kraj rata! Samouništićeš se! Katar se izjasnio: diplomatija nije prioritet! (foto/video)
Kurir pre 13 minutajoš 121 povezana
Bićemo spremni za Mađarsku! Selektor „orlova“ Raul Gonzales: Unapređujemo tim
Dnevnik pre 43 minutajoš 26 povezanih
Dve zgrade srušile se u Istanbulu: Jedna osoba poginula, 10 povređeno u eksploziji gasa
Euronews pre 23 minutajoš 22 povezane
Ludnica na Banovom brdu u 90+6', Lalatović je ovo hteo: Ceo tim Čukaričkog uleteo na teren na debiju Jakšića
Mondo pre 33 minutajoš 23 povezane
Povredio se pred Večiti derbi! Poznato da li Bruno Fernando izlazi na crtu Crvenoj zvezdi!
Kurir pre 3 minutajoš 39 povezanih