Повезане вести

Навршава се 25 година од почетка НАТО агресије

Навршава се 25 година од почетка НАТО агресије

Зоом УЕ 24.03.2024
Ваздушни напади НАТО снага на Србију, односно тадашњу СРЈ, почели су на данашњи дан пре 25 година – 24. марта 1999. године. Процењено је да је погинуло око 2.500 цивила, међу њима 89 деце, а рањено око 6.000 особа. Срушени… »
„Извлачио сам убијену децу у пиџамама“: Српски фудбалер у зениту каријере вратио се да брани државу

„Извлачио сам убијену децу у пиџамама“: Српски фудбалер у зениту каријере вратио се да брани државу

Спутник 24.03.2024
„Стигао сам на место злочина НАТО авијације која је погодила једну недужну породицу, и извукао сам из куц́е двоје убијене деце у пиџамама која су била испод рушевина“, прича за Спутњик Владан Лукиц́, бивши српски фудбалер, који… »
Вучић: Србија живи, слободу никада неће моћи да нам узму

Вучић: Србија живи, слободу никада неће моћи да нам узму

РТК 24.03.2024
Председник Србије Александар Вучић поручио је, поводом 25 година од почетка НАТО агресије на СР Југославију да, упркос свему, Србија живи, пробуђена, снажнија, храбрија, пркосна и слободна и да слободу никада неће моћи да јој… »
Четврт века од НАТО агресије

Четврт века од НАТО агресије

РТК 24.03.2024
У Србији политички представници, грађани, чланови борачких удружења и породице жртава обележиће данас 25 година од НАТО агресије и положити венце у знак сећања на све невино постарадале. Агресија НАТО на СРЈ, трајала је од 24… »

Вести дана »