Povezane vesti

Bojan Tomović na elektrošokovima! Pevač se vratio nastupima i normalnom životu, a sada je opet završio u mentalnoj…

Bojan Tomović na elektrošokovima! Pevač se vratio nastupima i normalnom životu, a sada je opet završio u mentalnoj…

Kurir 24.03.2024
Bojan Tomović se nakon duge pauze vratio snimanju albuma i nastupima, ali ga je bolest ponovo sputala. Bojan Tomović se u jeku popularnosti povukao sa javne scene zbog svog zdravstvenog stanja i tek prošle godine je odlučio da svetu ispriča svoju… »
Bojan Tomović u bolnici: Pevač se oglasio iz mentalne ustanove, ponovo završio na elektro-šokovima

Bojan Tomović u bolnici: Pevač se oglasio iz mentalne ustanove, ponovo završio na elektro-šokovima

Mondo 24.03.2024
Bojan Tomović se nakon duge pauze vratio snimanju albuma i nastupima, ali sada se ponovo nalazi u bolnici. Bojan Tomović se nakon duge pauze vratio snimanju albuma i nastupima, ali sada se ponovo nalazi u bolnici Bojan Tomović se u jeku popularnosti… »
"SAD sam na elektrošokovima": Pevač ponovo završio na psihijatriji: "Preživeo sam zlostavljanje, batine i bipolarni…

"SAD sam na elektrošokovima": Pevač ponovo završio na psihijatriji: "Preživeo sam zlostavljanje, batine i bipolarni…

Blic 24.03.2024
Pevač Bojan Tomović u jednom trenutku vratio se poslovnim obavezama, ali ga je bolest u tome opet sprečila. Naime, on se svojevremeno u jeku popularnosti povukao sa javne scene zbog svog zdravstvenog stanja i tek prošle godine je odlučio da svetu… »

Vesti dana »