Повезане вести
Срђан испричао како га је супруга напала! Детаљи из села код Лесковца - жена га ударила секиром док је спавао
Мондо 24.03.2024
Срђана је жена у селу код Лесковца напала секиром, а он је у свесном стању полицији испричао шта се десило. Срђана је жена у селу код Лесковца напала секиром, а он је у свесном стању полицији испричао шта се десило. Слађана С… »
„Зовите полицију, забила сам мужу секиру у главу, 33 године ме малтретира“: Драматични детаљи напада код Лесковца
Нова 24.03.2024
Педесетогодишња жена В. С. из места Шарлинце код Лесковца јуче је рекла лекарима да је тог дана у породичној кући супругу С. С. забила секиру у главу док је спавао и тражила им да позову полицију, а према речима комшија познато… »
Секиру мужу забила у главу Малтретира мене и целу породицу 33 године не могу више, морала сам да спасем све
Дневник 24.03.2024
Педесетогодишња жена В.С. из места Шарлинце код Лесковца јуче је рекла лекарима да је тог дана у породичној кући супругу С. С. забила секиру у главу док је спавао и тражила им да позову полицију, а према речима комшија познато… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 3 сатајош 36 повезаних
Три сценарија за Ниш! Председник Вучић поновио да је 15. јануар крајњи рок
Ало пре 45 минутајош 27 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 5 сатијош 32 повезане
Софронијевић о Вучићевој иницијативи: "За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката"
Б92 пре 5 минутајош 53 повезане
Наш човек у Минхену: Ко је Милан Недељковић, Србин који долази на чело БМВ-а
Б92 пре 4 сатијош 34 повезане