Повезане вести

Срђан испричао како га је супруга напала! Детаљи из села код Лесковца - жена га ударила секиром док је спавао

Срђан испричао како га је супруга напала! Детаљи из села код Лесковца - жена га ударила секиром док је спавао

Мондо 24.03.2024
Срђана је жена у селу код Лесковца напала секиром, а он је у свесном стању полицији испричао шта се десило. Срђана је жена у селу код Лесковца напала секиром, а он је у свесном стању полицији испричао шта се десило. Слађана С… »
„Зовите полицију, забила сам мужу секиру у главу, 33 године ме малтретира“: Драматични детаљи напада код Лесковца

„Зовите полицију, забила сам мужу секиру у главу, 33 године ме малтретира“: Драматични детаљи напада код Лесковца

Нова 24.03.2024
Педесетогодишња жена В. С. из места Шарлинце код Лесковца јуче је рекла лекарима да је тог дана у породичној кући супругу С. С. забила секиру у главу док је спавао и тражила им да позову полицију, а према речима комшија познато… »
Секиру мужу забила у главу Малтретира мене и целу породицу 33 године не могу више, морала сам да спасем све

Секиру мужу забила у главу Малтретира мене и целу породицу 33 године не могу више, морала сам да спасем све

Дневник 24.03.2024
Педесетогодишња жена В.С. из места Шарлинце код Лесковца јуче је рекла лекарима да је тог дана у породичној кући супругу С. С. забила секиру у главу док је спавао и тражила им да позову полицију, а према речима комшија познато… »

Вести дана »