Повезане вести

Јована Јеремић руши границе и предрасуде: Спојила дечка, бившег мужа и његову девојку, а ту је и ћерка са бабом и дедом!

Јована Јеремић руши границе и предрасуде: Спојила дечка, бившег мужа и његову девојку, а ту је и ћерка са бабом и дедом!

Курир 24.03.2024
Јована Јеремић у емисији "Премијера Викенд Специјал" пред камерама је открила да је данас важан дан за њу, да иде код свог партнера Драгана Станковића, а да стижу и њени родитељи. - Одлично сам. Драган је већ сачекао мог… »
Бивши и садашњи очи у очи! Јована са Драганом, Војом и његовом девојком! Проговорила о удаји

Бивши и садашњи очи у очи! Јована са Драганом, Војом и његовом девојком! Проговорила о удаји

Мондо 24.03.2024
Јована Јеремић открила је да слободан дан проводи са својим садашњим, али и претходним изабраником Војиславом Милошевићем. Јована Јеремић открила је да слободан дан проводи са својим садашњим, али и претходним изабраником… »
"Моји родитељи, воја са девојком, Драган и ја": Јована прославља са бившим мужем и садашњим дечком, проговорила о удаји и…

"Моји родитељи, воја са девојком, Драган и ја": Јована прославља са бившим мужем и садашњим дечком, проговорила о удаји и…

Блиц 24.03.2024
Водитељка Јована Јеремић открила је да слободан дан проводи са својим изабраником Драганом Станковићем. - Одлично сам, него највише мрзим у животу кад чекам неког! Чекам Леу, а Драгана не чекам, код њега идем сад. Прослављамо… »

Вести дана »