Povezane vesti
David se vratio iz Amerike U svilajnac! Razvio biznis sa borovnicama, otkrio srpsku "caku" kako tera štetočine
Mondo 24.03.2024
David se vratio iz Amerike i u Srbiji je započeo biznis sa borovnicama. David se vratio iz Amerike i u Srbiji je započeo biznis sa borovnicama. Rad u američkim supermarketima za mladog Davida Radovanovića, sada već diplomiranog ekonomistu bio je izuzetno… »
Vratio se iz Amerike i posadio borovnice u Srbiji: David iz Svilajnca je mladi poljoprivrednik za ponos, sve radi ručno a…
RINA 24.03.2024
Vratio se iz Amerike i posadio borovnice u Srbiji: David iz Svilajnca je mladi poljoprivrednik za ponos, sve radi ručno a voćke od miševa brani belim lukom (FOTO) Svilajnac - Rad u američkim supermarketima za mladog Davida Radovanovića, sada već… »
Vratio se iz Amerike i posadio borovnice u Srbiji! David iz Svilajnca je mladi poljoprivrednik za ponos: Sve radi ručno a…
Blic 24.03.2024
Rad u američkim supermarketima za mladog Davida Radovanovića, sada već diplomiranog ekonomistu bio je izuzetno važan, jer je tada prelomio da će njegov životni poziv biti poljoprivreda, a uzgajanje borovnica nije bio slučajan izbor. - U Americi sam video… »
Vesti dana »

Tramp stavlja policiju Vašingtona pod federalnu kontrolu, želi da rastera beskućnike
Beta pre 16 minutajoš 82 povezane

Sahranjeni novinari Al Džazire koje su ubile izraelske snage u Gazi
Južne vesti pre 1 satjoš 33 povezane

Ratni veteran koji je pušten: Policajac mi je stao nogom na glavu, postoji snimak - nisu imali dokaz da sam uradio bilo koje delo
N1 Info pre 5 satijoš 19 povezanih

Veliki šumski požari u Crnoj Gori: Čanj, Bijelo Polje, Podgorica, Nikšić i međunarodna pomoć
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 84 povezane