Povezane vesti
Dragiši davali 3 meseca, organizovao i svoju sahranu! "Legao sam i setio se dede, 30 godina kasnije još sam živ"
Mondo 24.03.2024
Dragiša iz Kragujevca je poživeo 30 godina više nego što su mu isprva prognozirali lekari. Ispričao je kako mu je operacija spasila život. Dragiša iz Kragujevca je poživeo 30 godina više nego što su mu isprva prognozirali lekari. Ispričao je kako mu je… »
Drakčetu iz Jovanovca dali samo tri meseca života, organizovao sam sebi sahranu, a evo ga živ i dan danas (foto)
U centar 24.03.2024
Dragiša Jovanović zvani Dragče iz sela Jovanovac kod Kragujevca, dokaz je da nema smrti bez sudnjega dana. On je pre 30 godina sazvao ljude na svoju sahranu, platio sveštenika i grobara, pozdravio se sa ovim svetom, jer su mi lekari zbog teškog oblika… »
Drakčetu su davali samo tri meseca života, organizovao sam sebi sahranu, a evo ga živ i dan danas (foto)
Blic 24.03.2024
Dragiša Jovanović zvani Dragče iz sela Jovanovac kod Kragujevca, dokaz je da nema smrti bez sudnjega dana. On je pre 30 godina sazvao ljude na svoju sahranu, platio sveštenika i grobara, pozdravio se sa ovim svetom, jer su mi lekari zbog teškog oblika… »
Vesti dana »

SSP: Glišiću, prijavi policiji saznanja o nasilju koje se očekuje 1.novembra
Danas pre 10 satijoš 2 povezane

Utisak: Studenti neće biti na listi za republičke izbore, na lokalu mogući različiti modeli kao u Mionici i Negotinu
Novi magazin pre 5 satijoš 2 povezane

(Video, foto) masovne demonstracije: Stotine hiljada ljudi širom Evrope na protestima u znak podrške Gazi
Blic pre 6 satijoš 2 povezane

Nađeno telo jednog od trojice hrvatskih planinara u slovenačkim Alpima: Potraga obustavljena do sutra
Danas pre 10 satijoš 1 povezana

Umro Dejan Gvozden frontmen benda Kristali: Supruga se bolnim rečima oprostila: "Ti si ljubav mog života uvek i zauvek"
Blic pre 6 satijoš 2 povezane