Повезане вести
Драгиши давали 3 месеца, организовао и своју сахрану! "Легао сам и сетио се деде, 30 година касније још сам жив"
Мондо 24.03.2024
Драгиша из Крагујевца је поживео 30 година више него што су му испрва прогнозирали лекари. Испричао је како му је операција спасила живот. Драгиша из Крагујевца је поживео 30 година више него што су му испрва прогнозирали лекари… »
Дракчету из Јовановца дали само три месеца живота, организовао сам себи сахрану, а ево га жив и дан данас (фото)
У центар 24.03.2024
Драгиша Јовановић звани Драгче из села Јовановац код Крагујевца, доказ је да нема смрти без судњега дана. Он је пре 30 година сазвао људе на своју сахрану, платио свештеника и гробара, поздравио се са овим светом, јер су ми… »
Дракчету су давали само три месеца живота, организовао сам себи сахрану, а ево га жив и дан данас (фото)
Блиц 24.03.2024
Драгиша Јовановић звани Драгче из села Јовановац код Крагујевца, доказ је да нема смрти без судњега дана. Он је пре 30 година сазвао људе на своју сахрану, платио свештеника и гробара, поздравио се са овим светом, јер су ми… »
Вести дана »
Сијарто у Москви: Русија и Мађарска треба да се супротставе притисцима споља; Зеленски: Мали напредак ка миру
РТС пре 11 минутајош 24 повезане
Првог дана примене закона поднето више од 19.000 захтева за легализацију
Време пре 11 минутајош 19 повезаних
Пронађена два тела у стану у Никшићу; Огласила се полиција: Двоструко убиство; Потрага за убицом у току
Б92 пре 36 минутајош 17 повезаних