Povezane vesti
Republički geodetski zavod modernizovao katastar u Nišu: Dobio napredni informacioni sistem za katastar nepokretnosti
Glas juga 24.03.2024
Republički geodetski zavod (RGZ) implementirao je novi informacioni sistem za katastar nepokretnosti u Nišu. Ovaj značajan korak predstavlja važan doprinos modernizaciji i unapređenju administrativnih procesa u Republici Srbiji, saopštio je RGZ… »
Građani Niša dobili novi informacioni sistem za katastar
U centar 24.03.2024
Republički geodetski zavod sa ponosom objavljuje da je uspešno implementirao novi centralni informacioni sistem za katastar nepokretnosti u Nišu. Danas je, novim i modernim informacionim sistemom, osim Beograda i Novog Sada, pokriven još jedan veliki… »
Vesti dana »
Majami bolji od Bruklina, Jović nastavlja da blista, dobra partija Micića u pobedi Šarlota VIDEO
Nova pre 1 satjoš 24 povezane
Zelenski: Ja sam vođa, svima sam zabranio pregovore s Putinom; Fico: Neću podneti ostaku
RTS pre 1 satjoš 11 povezanih
Vučević: Dodatna dokumentacija o padu nadstrešnice biće vrlo brzo objavljena
Euronews pre 43 minutajoš 12 povezanih
Još jedna tortura nad Srbima na Kim! Oglasila se Srpska lista povodom incidenta: Nepoznate osobe bacile molotovljev koktel ispred porodične kuće Petra Popovića
Alo pre 43 minutajoš 10 povezanih
Okupljaju se banatski poljoprivrednici u Banatskom Novom Selu, deset traktora ide u Beograd
Danas pre 31 minutajoš 6 povezanih