Povezane vesti
Prvo oglašavanje muža nade Topčagić! Otkrio kako se pevačica oseća nakon što je primljena u bolnicu: Kad stignu rezultati…
Kurir 24.03.2024
Večeras je odjeknula vest da je pevačica Nada Topčagić primljena u Urgentni centar iznenada i da joj je zdravstveno stanje ugroženo. TIm povodom se za domaće medije oglasio Nadin izabranik, Zlatko, koji je otkrio šta se zapravo desilo, ali i u kakvom… »
Zorica Marković van sebe nakon saznanja da je Nada Topčagić hospitalizovana: U šoku sam, danima smo...
Kurir 24.03.2024
Pevačica Nada Topčagić sinoć (23.3.) je primljena u Urgentni centar. Ovu vest potvrdio je i njen suprug, Zlatko Đorđević, a potom se oglasila i pevačica Zorica Marković, koja je proteklih dana bila u kontaktu sa Nadom. - U šoku sam! Ne znam trenutno što… »
„Rekli su u bolnici da mora da ostane, sve dolazi na naplatu“: Muž Nade Topčagić otkrio da li je pevačica životno ugrožena…
Nova 24.03.2024
Pevačica Nada Topčagić hitno je primljena u Urgentni centar zbog bola u stomaku, a sada se oglasio i njen suprug Zlatko. „Nada je sinoć primljena bolnicu, imala je velike bolove u stomaku, pa je zbog toga zadržana u bolnici na hirurgiji, kako bi se… »
Suprug Nade Topčagić otkrio trenutno stanje pevačice
Telegraf 24.03.2024
Čuo se sa njom, pa se oglasio... Pevačica narodne muzike, Nada Topčagić, zadržana je u bolnici, zbog bolova. Kako smo pisali, ona je sinoć primljena u Urgentni centar, a lekari su odlučili da je zadrže kako bi obavili potrebna ispitivanja. Topčagićeva se… »
"U šoku sam! U poslednje vreme mi se žalila..." Zorica Marković se oglasila o stanju Nade Topčagić
Telegraf 24.03.2024
Iznenadilo je to što je njena koleginica hospitalizovana. Pevačica Nada Topčagić sinoć je primljena u Urgentni centar. Kako saznajemo, pevačica je imala jake bolove u stomaku, zbog čega su lekari odlučili da je zadrže u bolnici. Ovu vest potvrdio je i… »
Nada Topčagić hitno primljena u Urgentni: Evo na šta se žalila i šta se dešava sa pevačicom
Blic 24.03.2024
Pevačica Nada Topčagić hitno je primljena u Urgentni centar, kako saznaje "Blic". - Nada je sinoć primljena bolnicu, imala je velike bolove u stomaku, pa je zbog toga zadržana u bolnici na hirurgiji, kako bi se sproveli dalji pregledi - rekao je dobro… »
Saznajemo! Evo zašto je hospitalizovana pevačica Nada Topčagić
Telegraf 24.03.2024
Njen muž se oglasio i otkrio nam sa kakvim se problemom pevačica bori. Pevačica Nada Topčagić sinoć je primljena u Urgentni centar. Kako saznajemo, pevačica je imala jake bolove u stomaku, zbog čega su lekari odlučili da je zadrže u bolnici. Ovim povodom… »
Vesti dana »
(Foto, video) Jeziv lančani sudar na auto-putu: Više vozila se zakucalo u šleper sa raznih strana, "audi" smrskan kao limenka, ima povređenih!
Blic pre 40 minutajoš 33 povezane
Kragujevac: Vremenska prognoza za predstojeći vikend (od 16. do 18. januara)
Pressek pre 14 minutajoš 25 povezanih
Venecuelanska dobitnica Nobelove nagrade za mir predala Trampu njenu medalju
BBC News pre 20 minutajoš 20 povezanih