Povezane vesti
„Moj idol je Marko Marin“: Jedan od najboljih fudbalera Nemačke iznenadio javnost!
Hot sport 24.03.2024
Ko bi rekao… Fudbaleri Nemačke u prijateljskom meču savladali su Francusku u Lionu rezultatom 2:0, prvenac u dresu Pancera postigao je fudbaler Bajer Leverkuzena Florijan Virc. On je gol postigao samo posle svega sedam sekundi igre. Po završetku… »
Cela nemačka priča o njemu, a on obožava Zvezdinog asa! "Imao sam njegov dres, bio mi je idol"
Mondo 24.03.2024
Nemački fudbaler Florijan Virc vredi 100 miliona evra i odrastao je gledajući bivšeg Zvezdinog fudbalera, a sada funkcionera. Nemački fudbaler Florijan Virc vredi 100 miliona evra i odrastao je gledajući bivšeg Zvezdinog fudbalera, a sada… »
Direktor zvezde mu idol! Nova zvezda nemačkog fudbala obožava Marka Marina!
Kurir 24.03.2024
Fudbaler Bajer Leverkuzena Florijan Virc izjavio je da je njegov idol Marko Marin. Virc ima svega 20 godina i ove sezone igra fantastičan fudbal. Jedan je od najboljih igrača tima Leverkuzena, tima koji nezadrživo grabi ka svojoj prvoj tituli šampiona… »
On je novo čudo Nemačke, postigao gol za 7 sekundi, pa poručio: "Moj veliki idol je Marko Marin"
Telegraf 24.03.2024
Zanimljiv odabir idola. Fudbalska reprezentacija Nemačke je u prijateljskom meču protiv Francuske slavili sa 2:0, a jedan od strelaca na ovom meču je bio i 20-godišnji Florijan Virc, fudbaler Leverkuzena koji važi i za novo ogromno čudo tamošnjeg… »
Vesti dana »
Mitrović krvario za Srbiju: Još jednom pokazao zašto je miljenik nacije (video)
Večernje novosti pre 41 minutajoš 14 povezanih
Sada i zvanično: Granica za aflatoksin u mleku se ne spušta još godinu dana
N1 Info pre 2 satajoš 1 povezana
UNS: Direktor RTV Karadžić tvrdi da tehnički direktor Bačić nije namerno prekinuo program
Novi magazin pre 29 minutajoš 13 povezanih