Povezane vesti
„Moj idol je Marko Marin“: Jedan od najboljih fudbalera Nemačke iznenadio javnost!
Hot sport 24.03.2024
Ko bi rekao… Fudbaleri Nemačke u prijateljskom meču savladali su Francusku u Lionu rezultatom 2:0, prvenac u dresu Pancera postigao je fudbaler Bajer Leverkuzena Florijan Virc. On je gol postigao samo posle svega sedam sekundi igre. Po završetku meča… »
Cela nemačka priča o njemu, a on obožava Zvezdinog asa! "Imao sam njegov dres, bio mi je idol"
Mondo 24.03.2024
Nemački fudbaler Florijan Virc vredi 100 miliona evra i odrastao je gledajući bivšeg Zvezdinog fudbalera, a sada funkcionera. Nemački fudbaler Florijan Virc vredi 100 miliona evra i odrastao je gledajući bivšeg Zvezdinog fudbalera, a sada funkcionera… »
On je novo čudo Nemačke, postigao gol za 7 sekundi, pa poručio: "Moj veliki idol je Marko Marin"
Telegraf 24.03.2024
Zanimljiv odabir idola. Fudbalska reprezentacija Nemačke je u prijateljskom meču protiv Francuske slavili sa 2:0, a jedan od strelaca na ovom meču je bio i 20-godišnji Florijan Virc, fudbaler Leverkuzena koji važi i za novo ogromno čudo tamošnjeg… »
Vesti dana »
Kiša, a evo gde će padati sneg! Otkrivamo kada se očekuju prestanak padavina: Temperatura do 18 stepeni
Telegraf pre 1 satjoš 6 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB - Ne stišavaju se sukobi, razmena vazdušnih udara ne prestaje
RTV pre 40 minutajoš 3 povezane
Putin oslobodio dvojicu Mađara koji su prisilno regrutovani u Ukrajini
Politika pre 50 minutajoš 5 povezanih
Novak Đoković postao stric! Porodila se Letisija Tesari (foto)
Večernje novosti pre 10 minutajoš 4 povezane
"Tramp je osetio..." Bela kuća se oglasila o napadu na Iran: "Birao da li će ukloniti pretnju ili čekati da nas napadnu"
Blic pre 8 satijoš 1 povezana