Povezane vesti

„Moj idol je Marko Marin“: Jedan od najboljih fudbalera Nemačke iznenadio javnost!

„Moj idol je Marko Marin“: Jedan od najboljih fudbalera Nemačke iznenadio javnost!

Hot sport 24.03.2024
Ko bi rekao… Fudbaleri Nemačke u prijateljskom meču savladali su Francusku u Lionu rezultatom 2:0, prvenac u dresu Pancera postigao je fudbaler Bajer Leverkuzena Florijan Virc. On je gol postigao samo posle svega sedam sekundi igre. Po završetku meča… »
Cela nemačka priča o njemu, a on obožava Zvezdinog asa! "Imao sam njegov dres, bio mi je idol"

Cela nemačka priča o njemu, a on obožava Zvezdinog asa! "Imao sam njegov dres, bio mi je idol"

Mondo 24.03.2024
Nemački fudbaler Florijan Virc vredi 100 miliona evra i odrastao je gledajući bivšeg Zvezdinog fudbalera, a sada funkcionera. Nemački fudbaler Florijan Virc vredi 100 miliona evra i odrastao je gledajući bivšeg Zvezdinog fudbalera, a sada funkcionera… »
On je novo čudo Nemačke, postigao gol za 7 sekundi, pa poručio: "Moj veliki idol je Marko Marin"

On je novo čudo Nemačke, postigao gol za 7 sekundi, pa poručio: "Moj veliki idol je Marko Marin"

Telegraf 24.03.2024
Zanimljiv odabir idola. Fudbalska reprezentacija Nemačke je u prijateljskom meču protiv Francuske slavili sa 2:0, a jedan od strelaca na ovom meču je bio i 20-godišnji Florijan Virc, fudbaler Leverkuzena koji važi i za novo ogromno čudo tamošnjeg… »

Vesti dana »