Повезане вести
„Мој идол је Марко Марин“: Један од најбољих фудбалера Немачке изненадио јавност!
Хот спорт 24.03.2024
Ко би рекао… Фудбалери Немачке у пријатељском мечу савладали су Француску у Лиону резултатом 2:0, првенац у дресу Панцера постигао је фудбалер Бајер Леверкузена Флоријан Вирц. Он је гол постигао само после свега седам секунди… »
Цела немачка прича о њему, а он обожава Звездиног аса! "Имао сам његов дрес, био ми је идол"
Мондо 24.03.2024
Немачки фудбалер Флоријан Вирц вреди 100 милиона евра и одрастао је гледајући бившег Звездиног фудбалера, а сада функционера. Немачки фудбалер Флоријан Вирц вреди 100 милиона евра и одрастао је гледајући бившег Звездиног… »
Он је ново чудо Немачке, постигао гол за 7 секунди, па поручио: "Мој велики идол је Марко Марин"
Телеграф 24.03.2024
Занимљив одабир идола. Фудбалска репрезентација Немачке је у пријатељском мечу против Француске славили са 2:0, а један од стрелаца на овом мечу је био и 20-годишњи Флоријан Вирц, фудбалер Леверкузена који важи и за ново… »
Вести дана »

Скуп подршке Павлу Цицварићу у Ужицу: Блокирана магистрала уз поруку „ми не дамо једни друге“
Зоом УЕ пре 59 минутајош 54 повезане

"То није случајност, Потребне су снажне акције": Огласио се Зеленски о руском нарушавању ваздушног простора Естоније
Курир пре 1 сатјош 47 повезаних