Povezane vesti
Veliki požar u Novom Sadu: Vatra izbila u kuhinji u jednom od stanova, vatrogasci i Hitna pomoć na terenu
Kurir 24.03.2024
Večeras nešto pre 22 časa izbio je požar u kuhinji u jednom od stanova u zgradi u Ulici Branka Radičevića u Novom Sadu. Kako se zapalila se večera na šporetu, a baka koja živi u stanu je slabo pokretna pa je inervenisala hitna pomoć. U zgradi se pojavio… »
Požar u Novom Sadu: Vatra izbila u kuhinji u jednom od stanova, zapalila se večera na šporetu
Telegraf 24.03.2024
Baka koja živi u stanu je slabo pokretna pa je inervenisala hitna pomoć. U zgradi se pojavio dim, pa je deo stanara izašao iz zgrade. Večeras nešto pre 22 časa izbio je požaar u kuhinji u jednom od stanova u zgradi u Ulici Branka Radičevića u Novom Sadu… »
Vesti dana »
Amerika produžila NIS-u licencu do 17. aprila, Rafinerija nastavlja sa radom
Sputnik pre 11 minutajoš 23 povezane
Ujutru mraz pa sunce! Oglasio se RHMZ: Očekuje se nova tura snega! Evo kakvo će vreme biti narednih sedam dana
Dnevnik pre 57 minutajoš 17 povezanih
Netanjahu: ‘Evo me, živ sam; Trampa niko nije naterao na rat’
Južne vesti pre 11 minutajoš 12 povezanih
Netanjahu: Predsednik Tramp nas je zamolio da se uzdržimo od budućih napada, i mi se uzdržavamo
Danas pre 10 satijoš 8 povezanih
Danas zaseda Savet za nacionalnu bezbednost: Povod globalni rast cena energenata, očekuje se predlog mera za ublažavanje krize
Nedeljnik pre 6 minutajoš 7 povezanih