Povezane vesti
Dok se tuširala u hotelu neko joj ušao u sobu! Reperka doživela horor, pa podelila jezivi snimak video
Mondo 25.03.2024
Mimi Mercedes je tokom boravku u jednom hotelu doživela veliku neprijatnost, a sve je podelila sa pratiocima na instagramu. Mimi Mercedes je tokom boravku u jednom hotelu doživela veliku neprijatnost, a sve je podelila sa pratiocima na instagramu… »
"Prestravila sam se, jedva sam zaspala" Reperka izašla iz tuš-kabine u hotelu, pa na ogledalu pročitala poruku! Horor!
Kurir 25.03.2024
Naša poznata reperka i pevačica Mimi Mercedez, boravila je u jednom hotelu, te je na svom instagram profilu podelila video snimak, a ono što ju je dočekalo kada je izašla iz tuš-kabine, šokiralo je sve. Naime, Mimi je otišla da se tušira, a neko… »
"Prestravila sam se, teško sam zaspala": Naša pevačica se tuširala u hotelu, pa na ogledalu ugledala poruku posvećenu…
Blic 24.03.2024
Naša poznata reperka i pevačica Mimi Mercedez, boravila je u jednom hotelu, te je na svom instagram profilu podelila video snimak iz istog, a ono što ju je dočekalo kada je izašla iz tuš kabine, šokiralo je sve. Naime, Mimi je otišla da se… »
Vesti dana »

Studenti koji peške dolaze na protest 15. marta večeras stižu u Beograd, doček na Terazijama
Danas pre 3 satajoš 4 povezane

Student Pavlović: Ostajemo u Pionirskom parku do daljnjeg, sve su nam uzeli
NIN pre 48 minutajoš 38 povezanih

(Video) Eksplozije tresle Moskvu nakon Putinove izjave! Dronovi napali rusku prestonicu, oštećene zgrade, radili pvo sistemi
Blic pre 2 satajoš 19 povezanih