Povezane vesti

Dok se tuširala u hotelu neko joj ušao u sobu! Reperka doživela horor, pa podelila jezivi snimak video

Dok se tuširala u hotelu neko joj ušao u sobu! Reperka doživela horor, pa podelila jezivi snimak video

Mondo 25.03.2024
Mimi Mercedes je tokom boravku u jednom hotelu doživela veliku neprijatnost, a sve je podelila sa pratiocima na instagramu. Mimi Mercedes je tokom boravku u jednom hotelu doživela veliku neprijatnost, a sve je podelila sa pratiocima na instagramu… »
"Prestravila sam se, jedva sam zaspala" Reperka izašla iz tuš-kabine u hotelu, pa na ogledalu pročitala poruku! Horor!

"Prestravila sam se, jedva sam zaspala" Reperka izašla iz tuš-kabine u hotelu, pa na ogledalu pročitala poruku! Horor!

Kurir 25.03.2024
Naša poznata reperka i pevačica Mimi Mercedez, boravila je u jednom hotelu, te je na svom instagram profilu podelila video snimak, a ono što ju je dočekalo kada je izašla iz tuš-kabine, šokiralo je sve. Naime, Mimi je otišla da se tušira, a neko… »
"Prestravila sam se, teško sam zaspala": Naša pevačica se tuširala u hotelu, pa na ogledalu ugledala poruku posvećenu…

"Prestravila sam se, teško sam zaspala": Naša pevačica se tuširala u hotelu, pa na ogledalu ugledala poruku posvećenu…

Blic 24.03.2024
Naša poznata reperka i pevačica Mimi Mercedez, boravila je u jednom hotelu, te je na svom instagram profilu podelila video snimak iz istog, a ono što ju je dočekalo kada je izašla iz tuš kabine, šokiralo je sve. Naime, Mimi je otišla da se… »

Vesti dana »