Povezane vesti
Pevačica mislila da ne može da ima decu, a onda dobila blizance u 50. Godini Usledili nesvakidašnji simptomi, pa saznala da…
Blic 25.03.2024
Bosanska pevačica, Jasminka Hamza Tajči, udala se pre nekoliko godina, a sasvim neočekivano rodila je blizance u 50. godini. Kako kaže, nadu i veru da će postati majka jednog dana, nikada nije izgubila. - Kada sam se udala pre nekoliko godina… »
"Histerisala sam, vikala..." Pevačica mislila da ne može da ima decu, pojavili se neverovatni simptomi, blizance rodila 50…
Kurir 25.03.2024
Bosanska pevačica Jasminka Hamza Tajči udala se pre nekoliko godina, a blizance je rodila u 50. godini. Kako kaže, nadu i veru da će postati majka jednog dana nikada nije izgubila. - Kada sam se udala pre nekoliko godina, želela sam odmah decu… »
Vesti dana »

Poverenica: I dalje najviše diskriminacije na osnovu godina i zdravlja, a najviše pritužbi na zapošljavanje
Insajder pre 1 satjoš 16 povezanih

Statika će odlučiti: Kakva je sudbina Železničke stanice u Novom Sadu?
Vreme pre 3 minutajoš 21 povezana

Protesti u više od 30 gradova: "PO spas za sve nas" u Požarevcu, popodne blokade dva mosta u Beogradu (BLOG)
Novi magazin pre 1 satjoš 13 povezanih

U Požarevcu protest ‘Po spas za sve nas’: Studenti traže vanredne izbore
Al Jazeera pre 53 minutajoš 30 povezanih

Dvoje mrtvih, stotine povrijeđenih i uhapšenih u slavlju navijača Pari Sen Žermena
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 35 povezanih