Povezane vesti
"Saopštio mi je da raskidamo, ja sam pala u nesvest": Pevačica u emisiji iznenadila sve priznanjem, gosti je gledali u čudu
Blic 25.03.2024
Pevačica Zejna Murkić, koja se takmičila na "Pesmi za Evroviziju" sa pesmom "Najbolja", progovorila je o ljubavnim odnosima, pa priznala da je jednom prilikom zbog raskida čak pala u nesvest. Zejna je, naime, priznala na šta je sve spremna kako bi… »
“Trebalo je da raskinemo, a ja sam pala u nesvest!” Zejna Murkić o urnebesnom krahu ljubavi
Vesti online 25.03.2024
Zejna Murkić ispričala je kako je jednom prilikom pala u nesvest pred muškarcem. Kada je imala 18 godina, Zejna je bila u društvu partnera, a situacija je bila napeta, i raskid se osećao u vazduhu. Žena će mnogo toga da uradi kako bi pokazala i dokazala… »
"Saopštio mi je da raskidamo, ja sam pala u nesvest!" Pevačica u emisiji iznenadila sve priznanjem
Telegraf 25.03.2024
"Posle toga se sve okrenulo...", objasnila je ona. Pevačica Zejna Murkić, koja se ove godine takmičila na "PZE", gostovala je u emisiji ''Magazin In'', kada je ispričala anegdotu koja je nasmejala mnoge. Zejna je priznala na šta je sve spremna kako bi… »
Vesti dana »
Dva upozorenja RHMZ: Danas i sutra grmljavina i intenzivni pljuskovi
Šabačke novosti pre 1 satjoš 17 povezanih
Veselinu Miliću pritvor do 30 dana, odlučio Viši sud u Beogradu
BBC News pre 42 minutajoš 29 povezanih
Treće poluvreme četvrtfinala - Mitrović se žalio na suđenje, Zvezda odgovorila saopštenjem
RTS pre 2 satajoš 16 povezanih
"Ubili smo najaktivnijeg teroristu na svetu" Tramp izdao naređenje, likvidiran je drugi čovek Islamske države (ISIS) na globalnom nivou!
Kurir pre 52 minutajoš 12 povezanih
Amerika gori zbog Srpkinje! Jovana priredila spektakl za pamćenje - odigrala partiju karijere i ispisala istoriju WNBA! (video)
Kurir pre 32 minutajoš 14 povezanih