Povezane vesti
"Saopštio mi je da raskidamo, ja sam pala u nesvest": Pevačica u emisiji iznenadila sve priznanjem, gosti je gledali u čudu
Blic 25.03.2024
Pevačica Zejna Murkić, koja se takmičila na "Pesmi za Evroviziju" sa pesmom "Najbolja", progovorila je o ljubavnim odnosima, pa priznala da je jednom prilikom zbog raskida čak pala u nesvest. Zejna je, naime, priznala na šta je sve spremna kako bi… »
“Trebalo je da raskinemo, a ja sam pala u nesvest!” Zejna Murkić o urnebesnom krahu ljubavi
Vesti online 25.03.2024
Zejna Murkić ispričala je kako je jednom prilikom pala u nesvest pred muškarcem. Kada je imala 18 godina, Zejna je bila u društvu partnera, a situacija je bila napeta, i raskid se osećao u vazduhu. Žena će mnogo toga da uradi kako bi pokazala i dokazala… »
"Saopštio mi je da raskidamo, ja sam pala u nesvest!" Pevačica u emisiji iznenadila sve priznanjem
Telegraf 25.03.2024
"Posle toga se sve okrenulo...", objasnila je ona. Pevačica Zejna Murkić, koja se ove godine takmičila na "PZE", gostovala je u emisiji ''Magazin In'', kada je ispričala anegdotu koja je nasmejala mnoge. Zejna je priznala na šta je sve spremna kako bi… »
Vesti dana »

Vučić: Kriza u BiH postaje žarište neizvesnosti, učinićemo sve da sačuvamo mir i stabilnost
Beta pre 22 minutajoš 23 povezane

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 1 satjoš 36 povezanih

Vučić o sastanku sa Meloni: Niko nije ni pomenuo reč NATO, ostajemo vojno neutralni
Beta pre 37 minutajoš 176 povezanih

Vremenska prognoza Srbije 6. do 8. avgust 2025: poplave u Boru, lokalni pljuskovi i najava toplog vikenda
Naslovi.ai pre 32 minutajoš 40 povezanih