Повезане вести
"Саопштио ми је да раскидамо, ја сам пала у несвест": Певачица у емисији изненадила све признањем, гости је гледали у чуду
Блиц 25.03.2024
Певачица Зејна Муркић, која се такмичила на "Песми за Евровизију" са песмом "Најбоља", проговорила је о љубавним односима, па признала да је једном приликом због раскида чак пала у несвест. Зејна је, наиме, признала на шта је… »
“Требало је да раскинемо, а ја сам пала у несвест!” Зејна Муркић о урнебесном краху љубави
Вести онлине 25.03.2024
Зејна Муркић испричала је како је једном приликом пала у несвест пред мушкарцем. Када је имала 18 година, Зејна је била у друштву партнера, а ситуација је била напета, и раскид се осећао у ваздуху. Жена ће много тога да уради… »
"Саопштио ми је да раскидамо, ја сам пала у несвест!" Певачица у емисији изненадила све признањем
Телеграф 25.03.2024
"После тога се све окренуло...", објаснила је она. Певачица Зејна Муркић, која се ове године такмичила на "ПЗЕ", гостовала је у емисији ''Магазин Ин'', када је испричала анегдоту која је насмејала многе. Зејна је признала на шта… »
Вести дана »

Бившој градоначелници Ниша Драгани Сотировски продужен притвор за још 30 дана
РТВ пре 2 сатајош 42 повезане

Два италијанска Ф-35 полетела из базе Амари у Естонији након открића руских авиона
Еуроневс пре 1 сатјош 33 повезане

БИА звала студенте на „пријатељски“ и „необавезни“ разговор пред војну параду
Недељник пре 3 сатајош 8 повезаних

Седница Скупштине града Београда – Бранко Коцкица дао оставку, усвојени ребаланси програма пословања више јавних предузећа (ФОТО)
Данас пре 2 сатајош 46 повезаних