Povezane vesti

"Saopštio mi je da raskidamo, ja sam pala u nesvest": Pevačica u emisiji iznenadila sve priznanjem, gosti je gledali u čudu

"Saopštio mi je da raskidamo, ja sam pala u nesvest": Pevačica u emisiji iznenadila sve priznanjem, gosti je gledali u čudu

Blic 25.03.2024
Pevačica Zejna Murkić, koja se takmičila na "Pesmi za Evroviziju" sa pesmom "Najbolja", progovorila je o ljubavnim odnosima, pa priznala da je jednom prilikom zbog raskida čak pala u nesvest. Zejna je, naime, priznala na šta je sve spremna kako bi… »
“Trebalo je da raskinemo, a ja sam pala u nesvest!” Zejna Murkić o urnebesnom krahu ljubavi

“Trebalo je da raskinemo, a ja sam pala u nesvest!” Zejna Murkić o urnebesnom krahu ljubavi

Vesti online 25.03.2024
Zejna Murkić ispričala je kako je jednom prilikom pala u nesvest pred muškarcem. Kada je imala 18 godina, Zejna je bila u društvu partnera, a situacija je bila napeta, i raskid se osećao u vazduhu. Žena će mnogo toga da uradi kako bi pokazala i… »
"Saopštio mi je da raskidamo, ja sam pala u nesvest!" Pevačica u emisiji iznenadila sve priznanjem

"Saopštio mi je da raskidamo, ja sam pala u nesvest!" Pevačica u emisiji iznenadila sve priznanjem

Telegraf 25.03.2024
"Posle toga se sve okrenulo...", objasnila je ona. Pevačica Zejna Murkić, koja se ove godine takmičila na "PZE", gostovala je u emisiji ''Magazin In'', kada je ispričala anegdotu koja je nasmejala mnoge. Zejna je priznala na šta je sve spremna kako… »

Vesti dana »