Povezane vesti
Uskoro počinje isplata penzija! Pio Fond objavio detaljan kalendar: Evo ko prvi dobija novac
Blic 25.03.2024
Isplata penzija za mesec mart počinje 2. aprila, a završava se 10. aprila. PIO Fond objavio detaljan kalendar isplate primanja najstarijim građanima. Prvi novac stiže penzionerima iz kategorije samostalne delatnosti drugog dana u mesecu aprilu. Nakon… »
Objavljen detaljan kalendar! Uskoro počinje isplata penzija za mart
Mondo 25.03.2024
Isplata penzija za mesec mart počinje 2. aprila. Isplata penzija za mesec mart počinje 2. aprila. Isplata penzija za mesec mart počinje 2. aprila, a završava se 10. aprila, pošto je PIO Fond objavio detaljan kalendar isplate primanja najstarijim… »
Objavljen kalendar isplate penzija za mart 2024. godine
Ozon 25.03.2024
Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) objavio je kalendar isplate penzija za mart 2024. godine. Prema ovom kalendaru, isplate će se vršiti u skladu sa kategorijama penzionera. Prvi korisnici koji će primiti martovsku penziju su oni… »
Evo kad ležu martovske penzije
Moj Novi Sad 25.03.2024
Prema kalendaru isplata penzija, koji je objavio Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO), martovsku penziju će, uobičajeno, prvi primiti korisnici iz kategorije samostalnih delatnosti, i to – 2. aprila. Za penzionere koji su u… »
Vesti dana »
"Došao sam do toga da me tretiraju kao kriminalca" Stanivuković nakon izlaska iz pritvora u Hrvatskoj: "Od koga i od čega štitite granice"
Blic pre 1 satjoš 30 povezanih
Dodik: NATO agresija na SRJ i Srpsku je bila zločinačka namera prema Srbima
RTV pre 54 minutajoš 49 povezanih
BLOG UŽIVO: Iran najavio borbu „do potpune pobede“, jutros eksplozije u Tel Avivu
Insajder pre 49 minutajoš 58 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju: obilne padavine i sneg uz upozorenja za bezbednost saobraćaja krajem marta
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 51 povezana