Povezane vesti
Popularnom reperu ponudili da igra Džeja u filmu "Nedelja" - on odbio, pa otkrio zbog čega nije prihvatio glavnu ulogu
Blic 25.03.2024
U filmu "Nedelja" glavnu ulogu je odigrao Husein Husa Alijević, a reper Relja Despotović Seksi u jednom podkastu da je prvo njemu ponuđena uloga Džeja, ali da je on odbio. - Za taj film sam ja pozvan da glumim Džeja. Zvali su me i rekli su, imamo za… »
Popularnom mladom reperu prvo nudili ulogu Džeja u filmu "Nedelja": "Nemoj da me zezeš, ja beo ko sir"
Telegraf 25.03.2024
On je sa menadžerom otišao na pregovore, a kada je čuo da mu nude glavnu ulogu, šokirao se. Film o pokojnoj legendi, Džeju Ramadanovskom, izazvao je veliku pažnju javnosti, ali i Husa koji je odigrao glavnu ulogu u filmu, koja je prvo ponuđena mladom… »
Vesti dana »
Šta pokazuju rezultati lokalnih izbora: Izborni dan obeležila visoka izlaznost, incidenti u Boru, Kuli i Bajinoj Bašti
Euronews pre 1 satjoš 92 povezane
"Uskoro ćete videti odgovor na iranski napad na najveću izraelsku rafineriju": Tramp nije želeo da otkriva šta će uslediti! Ankara preti intervencijom! (video)
Kurir pre 23 minutajoš 50 povezanih
Španija zatvorila vazdušni prostor za američke avione, Tramp preti zauzimanjem ostrva Karg
BBC News pre 2 satajoš 21 povezana
SafeJournalists i EFJ osudili nasilje nad novinarima u Srbiji, pozvali organe reda da reaguju
Radio 021 pre 3 minutajoš 24 povezane