Povezane vesti
Odjekuju eksplozije u Kijevu, ima povređenih: Gađano sedište Službe bezbednosti Ukrajine?
Telegraf 25.03.2024
U Kijevu je odjeknulo nekoliko eksplozija, a gradska uprava je navela da u gradu deluje protivvazdušna odbrana. U ruskom raketnom napadu na Kijev povređena je jedna žena, izjavio je gradonačelnik Vitalij Kličko. On je naveo da je u Pečerskom okrugu od… »
Rusi ponovo udarili na Kijev: Odjekuju eksplozije, snage Kremlja gađale sedište SBU dok su unutra bili visoki zvaničnici
Nova 25.03.2024
U ruskom raketnom napadu na Kijev povređena je jedna žena, izjavio je gradonačelnik Vitalij Kličko. On je naveo da je u Pečerskom okrugu od fragmenata rakete uništena nestambena trospratna zgrada i da su hitne službe na licu mesta, prenosi Interfaks… »
Ruski raketni napad na Kijev, povređena 1 osoba
RTV 25.03.2024
KIJEV - U ruskom raketnom napadu na Kijev povređena je jedna žena, izjavio je gradonačelnik Vitalij Kličko. On je naveo da je u Pečerskom okrugu od fragmenata rakete uništena nestambena trospratna zgrada i da su hitne službe na licu mesta, prenosi… »
Vesti dana »
Bujične poplave na granici Nepala i Tibeta odnele više od 150 života, stotine turista vodi se kao nestalo
Insajder pre 3 satajoš 46 povezanih
Ilić puca iz svega što ima: Evo u kom sastavu će Partizan izaći na megdan Hetafeu!
Hot sport pre 48 minutajoš 52 povezane
"Đavo me je pobedio", Indi se ponovo oglasila nakon drame sa Editom: "Sve što boli moju sestru, boli i mene"
Telegraf pre 48 minutajoš 28 povezanih
Kartice sve više zamenjuju gotovinu: U Srbiji za pet godina dvostruko više kupovina
Dnevnik pre 8 satijoš 45 povezanih