Povezane vesti
Žoc otkrio šta najviše zamera igračima: Kada to rade, ostavim ih na klupi i nastavim sa ostalima!
Hot sport 25.03.2024
– Ako radite dobro na treningu, bićete dobri i na utakmici – ističe Obradović U prvoj epizodi emisije „Euroleague Masterminds“ gost je bio najtrofejniji košarkaški trener u Evropi, Željko Obradović. Na početku, popularni „Žoc“ je… »
Željko otkrio Evroligi - Ostavlja igrače na klupi i na treningu!
Sportske.net 25.03.2024
Prvi gost serijala "Euroleague Masterminds" bio je Željko Obradović koji je objašnjavao promene u košarci i kakve je akcije primenjivao tokom svoje karijere. "Počeo sam 1991. godine, sada je 2024. godina. Košarka se promenila dosta. Ono što ja… »
"Mrzim kada moj tim nije..." Obradović otkrio šta ga najviše nervira kod igrača - jednu stvar ne može da trpi, to ga…
Kurir 25.03.2024
U prvoj epizodi emisije "Euroleague Masterminds" gost je bio najtrofejniji košarkaški trener u Evropi, Željko Obradović, koji je govorio o raznim temama. Na početku, popularni "Žoc" je istakao koliko se košarka promenila od 1991. godine, kada je… »
Ako to vidim, odmah ideš na klupu! Željko otkrio šta najviše mrzi kod svojih ekipa
Mondo 25.03.2024
Željko Obradović je otvorio novi projekat Evrolige i istakao šta je potrebno da se opstane na tako visokom nivou. Željko Obradović je otvorio novi projekat Evrolige i istakao šta je potrebno da se opstane na tako visokom nivou. Evroliga je započela… »
Obradović gost 1. epizode novog serijala Evrolige: "Ako vidim moje igrače takve, bolje na klupu da ih stavim"
Telegraf 25.03.2024
Serijal ima pet epizoda, u drugoj je gost Sferopulos. Trener Partizana Želimir Željko Obradović prvi je "gost" novog serijala Evrolige pod nazivom "Euroleague Masterminds" i koji sadrži pet epizoda! Novi serijal pruža istinskim fanovima košarke… »
Vesti dana »
Šire se blokade fakulteta: Obustava rada i na Fakultetu političkih nauka
Vreme pre 1 satjoš 39 povezanih
Novi Sad: 2.000 učenika i građana pred Zmaj Jovinom gimnazijom, traže ostavku direktora
Beta pre 3 satajoš 21 povezana
Mesarović: Srbija želi još veću i snažniju ekonomsku povezanost sa Italijom
Euronews pre 1 satjoš 20 povezanih
Advokatske komore Beograda i Šapca obustavile rad zbog izmena Krivičnog zakonika
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 16 povezanih