Повезане вести

Сотировски рекла да ће „прва да се исели из града“ ако опозициони посланици Милошевић или Станковић буду градоначелници…

Сотировски рекла да ће „прва да се исели из града“ ако опозициони посланици Милошевић или Станковић буду градоначелници…

Наиссус инфо 25.03.2024
Она је на Телевизији Бела ми казала да Ниш, како је рекла, не треба да буде опозиција држави. „Да говоримо да ми у Нишу можемо да будемо независни, да овде буде нека друга партија на власти, а не СНС, а да у држави буде… »
Сотировски најавила да се сели из Ниша ако Ђорђе Станковић или Јелена Милошевић буду градоначелници

Сотировски најавила да се сели из Ниша ако Ђорђе Станковић или Јелена Милошевић буду градоначелници

Јужне вести 25.03.2024
Градоначелница Драгана Сотировски сматра да Ниш не треба да буде “опозиционо острво” у коме СНС нема власт и да зато локалне изборе не треба да добије нека опозициона странка. Ако Јелена Милошевић или Ђорђе Станковић буду на челу… »
Сотировски: Ја ћу прва да се иселим из града ако неко од нишких посланика дође да буде градоначелник, неко ко краде тоалет…

Сотировски: Ја ћу прва да се иселим из града ако неко од нишких посланика дође да буде градоначелник, неко ко краде тоалет…

Југмедиа 25.03.2024
Ви имате посланике из Ниша, мене је срамота, верујте ми, срамота ме је што ти људи долазе из Ниша. Они се боре за некакву демократију и говоре о томе да би волели да буду градоначелници, да воде овај град. Верујте ми ја ћу прва… »
"СНС је војска која ће добити налог да не иде на одмор, а само Оскар зна датум избора у Нишу"

"СНС је војска која ће добити налог да не иде на одмор, а само Оскар зна датум избора у Нишу"

Јужне вести 25.03.2024
Ни власт ни опозиција не знају када ће бити одржани локални избори у Нишу, али је једно сигурно - биће усред лета. То зна само један човек, Александар Вучић, рекла је народна посланица Јелена Милошевић у емисји Јужних вести. Њен… »

Вести дана »