Повезане вести

Милановић: Не наседам на трикове ХДЗ-а

Милановић: Не наседам на трикове ХДЗ-а

Политика 25.03.2024
Председник Хрватске Зоран Милановић изјавио је данас да му није до дебате са премијером Андрејем Пленковићем и да није размишљао о оставци на место председника Републике. Милановић је новинарима у Задру, где је учествовао на… »
Милановић: Те форе „изађи и бори се“, није мени до дебате с Пленковићем, имали смо је 2016. па је био разбијен

Милановић: Те форе „изађи и бори се“, није мени до дебате с Пленковићем, имали смо је 2016. па је био разбијен

Данас 25.03.2024
Председник Хрватске Зоран Милановић изјавио је данас да му није до дебате са премијером Андрејем Пленковићем и да није размишљао о оставци на месту председника Републике. Милановић је новинарима у Задру, где је учествовао на… »
"Нисмо ми из истог кварта, он је више био са мамом": Милановић исмејао Пленковића, па му одговорио на позив на дебату

"Нисмо ми из истог кварта, он је више био са мамом": Милановић исмејао Пленковића, па му одговорио на позив на дебату

Вечерње новости 25.03.2024
ПРЕДСЕДНИК Републике Зоран Милановић поручио је да му није до дебате с премијером Андрејом Пленковићем и да с њим нема о чему разговарати, додавши да се за премијера кандидовао јер је на то натеран. Зоран Милановић, Фото Тањуг… »
Милановић: "Хрватска је трагедија већ осам година, базирана на корупцији"

Милановић: "Хрватска је трагедија већ осам година, базирана на корупцији"

Телеграф 25.03.2024
На питање је ли у кампањи, председник Хрватске је рекао да је одлука Уставног суда, којом му је забрањено учешће на парламентарним изборима и свака врста наступа везано за кампању, “пуцањ у празно”. Председник Републике… »

Вести дана »