Повезане вести

Терминатор постао још већа машина – како се Шварценегер осећа после уградње пејсмејкера

Терминатор постао још већа машина – како се Шварценегер осећа после уградње пејсмејкера

РТС 25.03.2024
Након што му је уграђен пејсмејкер, Арнолд Шварценегер се опоравља се од операције и тврди: „Сјајно ми иде!" „Прошлог понедељка сам имао операцију и постано још мало више – машина: добио сам пејсмејкер“, рекао је глумац, који… »
Арнолд Шварценегер имао хитну операцију срца: „Појавиле су се компликације, исти здравствени проблем ми је убио мајку и баку“…

Арнолд Шварценегер имао хитну операцију срца: „Појавиле су се компликације, исти здравствени проблем ми је убио мајку и баку“…

Нова 25.03.2024
Арнолд Шварценегер открио је да је недавно имао операцију срца. Он је, због урођеног проблема са срчаним залисцима, већ имао три интервенције на срцу, али су претходне интервенције изазвале компликације због којих су лекари сада… »
Арнолд Шварценегер хитно оперисан Све одрађено у строгој тајности, ево шта му се десило

Арнолд Шварценегер хитно оперисан Све одрађено у строгој тајности, ево шта му се десило

Ало 25.03.2024
Исти здравствени проблем убио је његову мајку и баку. Холивудски глумац и политичар Арнолд Шварценегер хитно је оперисан. Њему је уграђен пејсмејкер након што су му ожиљци од претходних операција изазвали неправилан рад срца… »
Шварценегер хитно оперисан: Све одрађено у тајности, славни глумац открио како се сада осећа

Шварценегер хитно оперисан: Све одрађено у тајности, славни глумац открио како се сада осећа

Вечерње новости 25.03.2024
АРНОЛДУ Шварценегеру уграђен је пејсмејкер након што су му ожиљци од претходних операција изазвали неправилан рад срца. Фото: Принтскрин Иоутубе Чувени Терминатор имао је тајну процедуру на срцу прошле недеље, а сада се огласио… »
Арнолд Шварценегер хитно оперисан

Арнолд Шварценегер хитно оперисан

Телеграф 25.03.2024
Готово нико није знао шта му се дешава, све се чувало у тајности. Познатом глумцу Арнолду Шварценегеру уграђен је пејсмејкер након што су му ожиљци од претходних операција изазвали неправилан рад срца. Чувени Терминатор имао је… »

Вести дана »