Повезане вести
Одбранио зицер у 90. минуту - Рајковић: Срећан сам што сам помогао екипи да победимо (видео)
Спортски журнал 25.03.2024
Србија је вечерас савладала Кипар резултатом 1:0 у пријатељском мечу у Ларнаки. Голман фудбалске репрезентације Србије Предраг Рајковић изјавио је вечерас у Ларнаки да је срећан што је помогао свом тиму да победи селекцију… »
"Добио сам информације, има ту доста ствари" Пикси о добром и лошем у победи Србије
Мондо 25.03.2024
Селектор Србије о победи против Кипра 1:0 у гостима. Селектор Србије о победи против Кипра 1:0 у гостима После победе Србије против Кипра 1:0 у Ларнаки, селектор Драган Стојковић Пикси рекао је да ће меч бити упамћен због… »
Дискретни херој Рајковић: "Битна победа после шока, Србија не мора да брине о голманима!"
Спортске.нет 25.03.2024
Стрелац победоносног гола био је Сергеј Милинковић-Савић у седмом минуту, али велике заслуге носи и голман Предраг Рајковић који је својом одбраном у финишу сусрета практично директно утицао на резултат. Чувар мреже Мајорке… »
Драган Стојковић: Видео сам оно што сам желео, сви су добили шансу да играју
Еуроневс 25.03.2024
Селектор фудбалске репрезентације Драган Стојковић изјавио је вечерас да је било и добрих и лоших ствари на пријатељском мечу са Кипром, али је додао да је то била добра утакмица. Фудбалска репрезентација Србије победила је… »
Утакмице против аустрије и шведске даће многе одговоре Стојковић: Видео сам оно што сам желео
Дневник 25.03.2024
ЛАРНАКА: Селектор фудбалске репрезентације Драган Стојковић изјавио је вечерас да је било и добрих и лоших ствари на пријатељском мечу са Кипром, али је додао да је то била добра утакмица. Фудбалска репрезентација Србије… »
"До јуче сам са ТВ преноса крао форе од њих!" Самед Баждар не може да верује да је дебитовао за репрезентацију Србије
Вечерње новости 25.03.2024
Јесте капитен фудбалске репрезентације Србије Душан Тадић оборио рекорд по броју наступа у националној селекцији, пошто је на мечу са Кипром заиграо 106. пут у дресу репрезентације, али ће тај меч по нечем другом да памти млади… »
Остварио му се сан, Никола Кнежевић: заиграо сам у Звездином дресу на пуној Маракани
Дневник 25.03.2024
Фудбалер Црвене звезде Никола Кнежевић изјавио је да је срећан због гола на пријатељском мечу са Зенитом и истакао да је непроцењив осећај играти пред пуном Мараканом. Црвена звезда је пре два дана победила Зенит резултатом 1:0… »
Вести дана »

Русија каже да ће гаса бити, ЕУ нуди сигурност, а власт у Србији види само "најгори сценарио"
Н1 Инфо пре 48 минутајош 52 повезане