Povezane vesti
"Srbija ne treba da brine za budućnost dok ima ovakve golmane": Jake reči Rajkovića posle pobede nad Kiprom
Telegraf 25.03.2024
On je imao nekoliko važnih intervencija. Fudbaleri reprezentacije Srbije savladali su Kiprane (0:1) golom Sergeja Milinković-Savića, ali njihova igra posebno u drugom poluvremenu nije baš bila nešto čime se mogu pohvaliti. Može se reći i da je trijumf… »
"Dobra, tesna utakmica! Video sam ono što sam želeo": Ovo su prve reči Piksija posle minimalne pobede na Kipru
Telegraf 25.03.2024
Selektor reprezentacije Srbije čestitao je i Dušanu Tadiću na rekordu. Fudbaleri Srbije su u vrlo neizvesnom meču pobedili Kipar u prijateljskom meču u Larnaki (0:1) golom Sergeja Milinković-Savića, ali ne možemo da kažemo da je igra bila blistava, već… »
Vesti dana »
REM neće vršiti kontinuirano monitoring Informera u predizbornoj kampanji
Serbian News Media pre 34 minutajoš 29 povezanih
Kreni-promeni: Diplomatska predstavništva opstruišu prijave za glasanje u inostranstvu
Radio 021 pre 4 satijoš 25 povezanih
"Imam poverenje u svoj tim!" Penjaroja veruje u novi uspeh, ali ima i loše vesti za navijače
Kurir pre 29 minutajoš 31 povezana
Ana Brnabić vršiteljka dužnosti predsednice Srbije, od Vučića buket cveća za rođendan
BBC News pre 59 minutajoš 69 povezanih
Vremenska prognoza Marka Čubrila za početak oktobra: Nastavlja se dominacija anticiklona, poznat i datum zahlađenja
Dnevnik pre 1 satjoš 32 povezane