Povezane vesti
Džoli: Kanada počela evakuaciju svojih građana sa Haitija
Politika 25.03.2024
OTAVA – Kanada je danas počela evakuaciju državljana te zemlje sa Haitija koji žele da napuste tu zemlju zahvaćenu nasiljem naoružanih bandi, dajući prioritet ugroženim grupama, izjavila je kanadska ministarka inostranih poslova Melani Džoli. „Znamo da… »
Ministarka spoljnih poslova Kanade: Počeli smo evakuaciju naših građana sa Haitija
Insajder 25.03.2024
Kanada je 25. marta počela evakuaciju državljana te zemlje sa Haitija koji žele da napuste tu zemlju zahvaćenu nasiljem naoružanih bandi, dajući prioritet ugroženim grupama, izjavila je kanadska ministarka inostranih poslova Melani Džoli. 'Znamo da se… »
Kanada počela evakuaciju svojih građana sa Haitija: "Bezbednosna situacija se pogoršala poslednjih sedmica"
Euronews 25.03.2024
Kanada je danas počela evakuaciju državljana te zemlje sa Haitija koji žele da napuste tu zemlju zahvaćenu nasiljem naoružanih bandi, dajući prioritet ugroženim grupama, izjavila je kanadska ministarka inostranih poslova Melani Džoli. "Znamo da se… »
Vesti dana »
Tramp pohvalio sam sebe: Niko nikada nije učinio više za NATO od mene, "nijedna osoba, niti predsednik"
Euronews pre 1 satjoš 28 povezanih
Grenland spreman da se brani? Premijer Grenlanda: Ne može se isključiti mogućnost upotrebe vojske
Večernje novosti pre 1 satjoš 35 povezanih
"Dobio sam potvrdu" Vučić najavio posetu Kini: Mnogo toga je pred nama!
Blic pre 2 satajoš 58 povezanih
Novi napad botova na naloge N1, Danas, Nova.rs, Nova TV i Radar: Broj pratilaca ubrzano raste
N1 Info pre 6 satijoš 6 povezanih
Španci neće braniti titulu - Mađarska u polufinalu, Srbija prva u grupi
RTS pre 52 minutajoš 37 povezanih