Povezane vesti
Tadić: Daće Bog da me neko prestigne
Sportski žurnal 26.03.2024
Nisam bio uzbuđen kad sam ulazio u igru. Rekao sam i ranije, rekordi su tu da se ruše. Dušan Tadić srećan je što je ušao u istoriju našeg fudbala po još jednom parametru, mada nikad nije jurio za rekordima: - Nisam bio uzbuđen kad sam ulazio u igru… »
Dušan Tadić: Najbitniji je trag koji ostavljamo (VIDEO)
Danas 25.03.2024
Lepše bi bilo da je rekorder srpskog fudbala postao na domaćem terenu u zvaničnoj utakmici, ali takve prilike ne mogu da se biraju. Pogotovo kad si uvek na raspolaganju reprezentaciji kao što je Dušan Tadić. Sigurno bi sa više emocija Tadić govorio o… »
Vesti dana »
(Foto/Video) Argentina posle drame i produžetaka savladala Zelenortska ostrva - i Kolumbija u osmini finala SP
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 56 povezanih
Uhapšen zbog sumnje da je vlasnicima firmi u Beogradu slao preteće poruke - da ih prinudi da plate nepostojeće dugove
N1 Info pre 39 minutajoš 13 povezanih
Popović: Očuvanje istine o stradanju Srba u Srednjem Podrinju i Birču trajna obaveza
RTV pre 1 satjoš 11 povezanih
Vučić o "Osmehu Vojvodine": Od suštinskog značaja za ekonomski napredak ovog dela Srbije
Blic pre 4 minutajoš 7 povezanih
Hitna pomoć: Radnik "Gradske čistoće" teško povređen nakon pada sa kamiona, tri saobraćajne nesreće sa lakše povređenima
Insajder pre 1 satjoš 8 povezanih