Повезане вести

Немања Недовић показао новог љубимца: Купио га је међу првима на свету! (фото)

Немања Недовић показао новог љубимца: Купио га је међу првима на свету! (фото)

Мондо 26.03.2024
Српски кошаркаш међу првима на свету купио нови модел сата посвећен стрип јунаку Снупију. Српски кошаркаш међу првима на свету купио нови модел сата посвећен стрип јунаку Снупију. Кошаркаш Црвене звезде Немања Недовић ових дана… »
Мегин Плавшић школовао Звездине Американце, доказао да заслужује црвено-бели дрес!

Мегин Плавшић школовао Звездине Американце, доказао да заслужује црвено-бели дрес!

Спортске.нет 26.03.2024
Кошаркаши Меге синоћ су по први пут у својој историји савладали Црвену звезду у АдмиралБет АБА лиги. Мега је потпуно заслужено славила у "Арени" против евролигаша и најбољег тима у досадашњем току "регуларног" тога регионалног… »
Недовић против меге промашио све и рекао збогом репрезентацији: Немању више нећемо гледати у дресу наше земље!

Недовић против меге промашио све и рекао збогом репрезентацији: Немању више нећемо гледати у дресу наше земље!

Хот спорт 26.03.2024
Све лошије делује на паркету некадашњи играч Голден Стејта. Црвена звезда вечерас је угостила Мегу у оквиру АБА лиге.. Иако је домаћи састав важио за апсолутног фаворита, гости су славили резултатом 83:89. Након меча, у коме је… »
Плавшић о преласку у Звезду: Лепо је чути, али…

Плавшић о преласку у Звезду: Лепо је чути, али…

Спорт клуб 26.03.2024
Центар Меге Урош Плавшић каже за Меридиан Спорт да је још рано да се говори о потенцијалном преласку у Црвену звезду. Мега је у Арени изненадила црвено-беле 89:83, а најбољи је био баш Плавшић са 16 поена и 12 скокова. „Ја… »
Разбио звезду у арени, а сада се прича о преласку у њу: Кошаркаш Меге говорио о интересовању шампиона Србије! (видео)

Разбио звезду у арени, а сада се прича о преласку у њу: Кошаркаш Меге говорио о интересовању шампиона Србије! (видео)

Хот спорт 26.03.2024
Поласкан је, али и даље игра за Мегу. Црвена звезда вечерас је угостила Мегу у оквиру АБА лиге. Иако је домаћи састав важио за апсолутног фаворита, гости су славили резултатом 83:89. Један од најбољих на мечу био је Урош… »
„Прави“ Роналдо објашњава разлику фудбала некад и сад

„Прави“ Роналдо објашњава разлику фудбала некад и сад

Спорт клуб 26.03.2024
Роналдо Луис Назарио да Лима – „прави“ Роналдо, како га многи зову, сада је у Мајамију и прати мастерс турнир у тенису, спорту чији је велики љубитељ. НАЈПОПУЛАРНИЈЕ НА ПОРТАЛУ СПОРТ КЛУБА Прва ЕЛ „бомба“: Олимпијакос договорио… »
„Завршио сам са репрезентацијом“: Недовић више неће да игра за Србију, објаснио и због чега

„Завршио сам са репрезентацијом“: Недовић више неће да игра за Србију, објаснио и због чега

Нова 26.03.2024
Немања Недовић је завршио репрезентативну каријеру и то је сам саопштио након првог пораза црвено-белих од Меге у АБА лиги у историји са 89:83 (до понедељка увече је скор био 25-0). Бек који је мање или више редовно током… »
АБА плеј-оф хаос: Ко иде на кога у мечевима одлуке

АБА плеј-оф хаос: Ко иде на кога у мечевима одлуке

Спорт клуб 26.03.2024
Упркос поразу од Меге, извесно је да ће Црвена звезда бити прва пред плеј-оф АБА лиге, али последња два кола лигашког дела донеће нам много узбуђења у борби за доигравање, као и за предност домаћег терена у плеј-офу… »
Недовић: Завршио сам са репрезентацијом Србије

Недовић: Завршио сам са репрезентацијом Србије

Спортски журнал 26.03.2024
Кошаркаш Звезде је истакао да је постао располућен. Црвена звезда је неочекивано поражена против Меге у 24. колу АБА лиге 89:83. У мечу је добру ролу имао Немања Недовић, који је уписао 15 поена, два скока и седам асистенција… »
Како је Мега срушила звезду након великог преокрета: Евролигаш просто престао да постоји на паркету у завршници! (видео)

Како је Мега срушила звезду након великог преокрета: Евролигаш просто престао да постоји на паркету у завршници! (видео)

Хот спорт 26.03.2024
Ужасна игра Звезде већ пар месеци не треба да умањи победу Меге. Црвена звезда је синоћ на свом терену дочекала екипу Меге у оквиру АБА лиге. Уочи овог сусрета, Звезда је била на врху регионалног такмичења, док је Мега била… »
Завршио сам са репрезентацијом! Недовић се опростио од Србије, објаснио и због чега неће у Париз

Завршио сам са репрезентацијом! Недовић се опростио од Србије, објаснио и због чега неће у Париз

Мондо 26.03.2024
Могло се наслутити прошлог лета да се Немања Недовић повлачи из репрезентације Србије, али сада је стигла и дефинитивна потврда да га више нећемо гледати у дресу "орлова". Могло се наслутити прошлог лета да се Немања Недовић… »
Немања Недовић завршио са репрезентацијом: Долазе млађи…

Немања Недовић завршио са репрезентацијом: Долазе млађи…

Данас 26.03.2024
Кошаркаш Црвене звезде Немања Недовић завршио је репрезентативну каријеру. У изјави за Спорт Клуб, Немања Недовић је рекао да је завршио са репрезентацијом прошлог лета током припрема за Светско првенство. „Моје тело више није… »
Недовић за СК: Завршио сам са репрезентацијом, долазе млађи

Недовић за СК: Завршио сам са репрезентацијом, долазе млађи

Спорт клуб 26.03.2024
Личило је као да ће црвено-бели поправити увелико перфектан скор против Меге у АБА лиги на 25-0, али догодило се супротно - први пут у историји надметања у регионалној лиги, Мега је забележила победу у дуелу са Црвеном звездом… »

Вести дана »

Припреме се настављају

Припреме се настављају

Вести онлине пре 1 сатјош 62 повезане
Скупштина Србије усвојила Закон о легализацији

Скупштина Србије усвојила Закон о легализацији

Спутник пре 39 минутајош 19 повезаних