Повезане вести

Регион брујао о његовој превари Ацо Пејовић први пут проговорио о причама да вара жену: Породицу сам зидао на озбиљним…

Регион брујао о његовој превари Ацо Пејовић први пут проговорио о причама да вара жену: Породицу сам зидао на озбиљним…

Курир 26.03.2024
Певач Ацо Пејовић ужива у складном браку са супругом Биљаном са којом има три ћерке - Магдалену, Марију и Иву. Наиме, недавно су почеле да круже приче о неверству Аца Пејовића, а сада је певач ставио тачку на прозивке и истакао… »
После прича да је преварио супругу огласио се Пејовић: Људи се разводе, дешава се

После прича да је преварио супругу огласио се Пејовић: Људи се разводе, дешава се

Свет & Скандал 26.03.2024
Ацо Пејовић преварио супругу пишу сви, а ево шта је истина Певач Ацо Пејовић одувек је важио за породичног човека који сваку прилику користи да помене своју супругу Биљању и њихове ћерке: Магдалену, Марију и Иву. Међутим, у… »
„Породицу сам зидао на озбиљним темељима“: Ацо Пејовић први пут проговорио о неверству и односу са супругом која је водила…

„Породицу сам зидао на озбиљним темељима“: Ацо Пејовић први пут проговорио о неверству и односу са супругом која је водила…

Нова 26.03.2024
Ацо Пејовић деценијама је део музичке сцене, остварио је велике успехе и снимио неке од најслушанијих песама, а поред каријере посвећен је и породичном животу. Певач Ацо Пејовић дуги низ година ужива у складном браку са супругом… »

Вести дана »