Povezane vesti
Deo Ulice Narodnog fronta bez vode
Moj Novi Sad 26.03.2024
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti Ulica Narodnog fronta (od Balzakove ulice do Ulice Miloša Crnjanskog) u Novom Sadu. Iz "Vodovoda" napominju da postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe… »
Deo Limana bez vode zbog havarije
Radio 021 26.03.2024
Deo Novog Sada biće bez vode zbog radova na sanaciji havarije. Kako javlja JKP "Vodovod i kanalizacija", zbog sanacije havarije bez vode će do 13 časova biti Ulica Narodnog fronta. Deo ulice koji ostaje bez snabdevanja vodom je od Balzakove do Ulice… »
Nestašica vode u Narodnog fronta
RTV 26.03.2024
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti Ulica Narodnog fronta, od Balzakove ulice do Ulice Miloša Crnjanskog. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena… »
Bez vode deo Novog Sada
Dnevnik 26.03.2024
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti Ulica Narodnog fronta (od Balzakove ulice do Ulice Miloša Crnjanskog). Iz Javnog komunalnog preduzeća "Vodovod i kanalizacija" napominju da postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za… »
Vesti dana »

Trojici osumnjičenih za lomljenje vilice studentkinji ukinut pritvor, jedan dobio nanogicu
Moj Novi Sad pre 56 minutajoš 24 povezane

Studenti zovu na hitan protest: Okupljanje u kampusu, ide se do prostorija SNS-a
Moj Novi Sad pre 51 minutajoš 16 povezanih

Usvojena inicijativa gradonačelnika o spomeniku žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
N1 Info pre 2 satajoš 15 povezanih

Danas: Suspendovan policajac koji je priveo napadača na članove grupe Beogradski sindikat
Moj Novi Sad pre 31 minutajoš 12 povezanih

Studentu koji je napao profesorku i portira na Pravnom fakultetu određeno zadržavanje
RTV pre 46 minutajoš 59 povezanih