Povezane vesti
Vukčević: U Evropi je teško, želeo sam da dođem u NBA
Sport klub 26.03.2024
Vašington Vizardsi dolaze do bolje igre u delu NBA sezone, realno govoreći, nema nikakav rezultatski značaj kada je tim iz prestonice SAD u pitanju. Međutim, značajno za “Čarobnjake” je što pozni period sezone koriste da oprobaju igrače ne koje će se… »
"Moja je odluka da napustim Partizan!" Tristan Vukčević presrećan u NBA: "Bilo je teško u Evropi!"
Večernje novosti 26.03.2024
Tristan Vukčević je usred sezone našustio Partizan i uputio se u NBA ligu. U sinoćnjem porazu Vašington Vizardsa od Čikago Bulsa (105:107) je zabeležio i prve poene, a svoje utiske izneo je za dopisništvo Radio-Televizije Srbije u Čikagu. FOTO: M… »
Ja sam odlučio da odem iz Partizana! Tristan sipa trojke u NBA: Plaćeno je obeštećenje za mene
Mondo 26.03.2024
Tristan Vukčević je postigao prve poene u NBA ligi i to u "srpskom Čikagu", a govorio je i o odluci da ode iz Partizana. Tristan Vukčević je postigao prve poene u NBA ligi i to u "srpskom Čikagu", a govorio je i o odluci da ode iz Partizana. Tristan… »
Vukčević: Partizanu je plaćeno obeštećenje
Sportski žurnal 26.03.2024
Košarkaš Vašingtona pričao posle pobede u Čikagu. Tristan Vukćević je noćas upisao prve NBA poene u pobedi Vašingtona nad Čikagom. Odluka Partizanove uzdanice da u sred sezone ode u NBA iznenadila je mnoge. Tek sad je progovorio za srpske medije šta se… »
Tristan Vukčević nakon debija u NBA ligi: "u Evropi je bilo teško, u Čikagu mi je dosta Srba pružilo podršku"
Telegraf 26.03.2024
On je upisao prve minute. Srpski košarkaš Tristan Vukčević je prethodne večeri u NBA ligi debitovao u pobedi svog Vašingtona protiv Čikago Bulsa, gde je upisao i prve poene u najjačoj ligi sveta. Vukčević je odigrao devet minuta, postigao je šest poena i… »
Vesti dana »
Saslušan Veselin Milić, tužilaštvo traži pritvor, smenjen sa mesta načelnika Policijske uprave za grad Beograd
RTV pre 13 minutajoš 126 povezanih
Saslušan načelnik beogradske policije Veselin Milić, tužilaštvo traži pritvor
Euronews pre 1 satjoš 48 povezanih
Cene goriva u Srbiji ostaju nepromenjene do 22. maja, uredba o cenama produžena do avgusta
Naslovi.ai pre 4 satijoš 29 povezanih