Povezane vesti
Mali: Vodi se specijalni rat protiv Vučića
RTV 26.03.2024
BEOGRAD - Ministar finansija Siniša Mali rekao je danas da mržnja koju predstavnici opozicije pokazuju prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću svakog dana postaje sve strašnija, ali i morbidnija. On je dodao da jezivi napadi i pretnje smrću su dobili… »
Đurić o pretnjama Vučiću: Objavljivanje umrlice predsednika nastavak je monstruozne kampanje koja se vodi protiv njega i države…
Kurir 26.03.2024
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić reagovao je na pretnje upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću putem društvenih mreža. -Objavljivanje umrlice predsednika Srbije nastavak je monstruozne kampanje koja se vodi protiv njega i naše države, i ja… »
Vučević: Za opoziciju termin fer plej u politici ne predstavlja ništa
Telegraf 26.03.2024
Kako je naveo, za opoziciju termin fer plej u politici ne predstavlja ništa. Predsednik Srpske napredne stranke i ministar odbrane Miloš Vučević rekao je danas da je čitulja za predsednika Srbije Aleksandra Vučića koja se pojavila na društvenim mrežama… »
Vesti dana »
Ljiljana Borović: Svi privedeni nakon protesta na Slaviji pušteni na slobodu
Danas pre 15 satijoš 18 povezanih
"Hteo sam da odem negde gde me cene": Tajrik Džouns osvojio Evroligu, pa poslao poruku Partizanu
Mondo pre 1 danjoš 32 povezane
Novakov preokret protiv Francuza – za novi rekord i drugo kolo Rolan Garosa
Sputnik pre 1 danjoš 95 povezanih
Arhiv javnih skupova: Na Slaviji bilo između 180.000 i 190.000 ljudi, drugi najveći protest od pada Miloševića
Nedeljnik pre 9 satijoš 25 povezanih
Iran i SAD intenzivno pregovaraju o dugotrajnom primirju i deblokadi Ormuskog moreuza
Biznis.rs pre 4 satijoš 47 povezanih