Повезане вести
"До последње капи ћемо да их цедимо": Узнемирујуће поруке Беливуковог клана током припреме отмице Митића
Телеграф 26.03.2024
Натављено је са прегледањем доказа добијених путем комуникације чланова клана на криптованој апликацији "Скај" Суђење организованој криминалној групи Вељка Беливука и Марка Миљковића настављено је данас у Специјалном суду… »
"Има живе да их гризем и жваћем им месо" Приказане узнемирујуће поруке на суђењу Беливуковој групи - Купићемо бренер
Курир 26.03.2024
Суђење криминалној групи Вељка Беливука и Марка Миљковића, која је оптужена за седам убистава, отмице, тровину дрогом и оружјем као и силовање И. С. на стадиону Партизана данас је настављено извођењем доказа прибављених… »
Беливук у судници: Што тужилац није поднео кривичну пријаву против мене за рушење Савамале?
Н1 Инфо 26.03.2024
Извођењем доказа са "скај" апликације у Специјалном суду настављено је суђење клану Вељка Беливука за седам тешких убистава, отмице, мучење, силовање, продају дрогу и недозвољено држање оружја. Вође криминалне групе… »
Беливук у судници: Што тужилац није поднео кривичну пријаву против мене за рушење Савамале?
Нови магазин 26.03.2024
Извођењем доказа са "скај" апликације у Специјалном суду настављено је суђење клану Вељка Беливука за седам тешких убистава, отмице, мучење, силовање, продају дрогу и недозвољено држање оружја. Вође криминалне групе… »
На суђење Вељку Беливуку пуштене гласовне Скај поруке: "Најбитније је да цео град зна а да нам мурија не може ништа“
Инсајдер 26.03.2024
Марко Миљковић, оптужен као први сарадник Вељка Беливука 26. марта је у наставку главног претреса поново тражио изузеће тужиоца Саше Иванића, уз образложење да је пристрастан. 'Ја подносим захтев за изузеће поступајућег… »
На суђењу Беливуку пуштене гласовне поруке о отмици и убиству Николе Митића
Еуроневс 26.03.2024
У наставку суђења припадницима организоване криминалне групе Вељка Беливука и Марка Миљковића, приказана је документација са криптоване апликације "Скај" у вези са отмицом и убиством Николе Митића. Најпре су пуштене писане и… »
"Крените назад, отели смо га": На суђењу Беливуковој групи преслушане гласовне поруке са "Скај" апликације: Ево како су…
Блиц 26.03.2024
У наставку суђења припадницима организоване криминалне групе Вељка Беливука и Марка Миљковића, приказана је документација са криптоване апликације "Скај"у вези са отмицом и убиством Николе Митића. Најпре су пуштене писане и… »
„Свака част браћо, ово Земунци нису радили“: Беливук честитао припадницима клана убиство Николе Митића, током суђења…
Нова 26.03.2024
Суђење клану Вељка Беливука и Марка Миљковића настављено је данас пред Специјалним судом у Београду, а на предлог тужиоца Саше Иванића судија је прихватила предлог да се прегледа Скај документација у вези са убиством четврте… »
„Зашто тужилац није поднео кривичну пријаву против мене када сам рекао да сам рушио у Савамали?“: Бурно на суђењу клану…
Нова 26.03.2024
Суђење криминалној групи Вељка Беливука и Марка Миљковића, која је оптужена за седам убистава, отмице, тровину дрогом и оружјем као и силовање младића на стадиону Партизана настављено је данас у Специјалном суду у Београду… »
У наставку суђења Беливуковој групи приказана фотографија претученог младића
РТВ 26.03.2024
БЕОГРАД - У Специјалном суду у Београду данас је приказивањем комуникације са криптоване апликације "Скај" настављено суђење организованој криминалној групи Вељка Беливука и Марка Миљковића, чији су припадници оптужени за… »
Вести дана »

Скуп подршке Павлу Цицварићу у Ужицу: Блокирана магистрала уз поруку „ми не дамо једни друге“
Зоом УЕ пре 43 минутајош 54 повезане

Европа је у опасности, следи освета? Аларм за Русију: Активираће Члан 4!
Б92 пре 1 сатјош 47 повезаних

Звезда сазнала ривала у финалу: Спектакл на Криту - братски дерби за трофеј!
Курир пре 33 минутајош 36 повезаних