Povezane vesti
"Ataman me sluša i kaže mi - vlado, zabole me!" Šokantno prisećanje bivšeg reprezentativca Srbije o kontroverznom turskom…
Kurir 26.03.2024
Vladimir Micov otkrio je simpatičnu anegdotu sa Erginom Atamanom, njegovim bivšim trenerom. Bivši reprezentativac Srbije ispričao je pre skoro dve godine kako je turski trener, u to vreme dvostruki uzastopni prvak Evrope sa Efesom, potpuno drugačiji… »
Vlado, zabole me šta si pričao! Micov nazvao Turčina, pa dobio neočekivan odgovor
Mondo 26.03.2024
Vladimir Micov otkrio je simpatičnu anegdotu sa Erginom Atamanom, njegovim bivšim trenerom. Vladimir Micov otkrio je simpatičnu anegdotu sa Erginom Atamanom, njegovim bivšim trenerom. Bivši reprezentativac Srbije Vladimir Micov ispričao je pre skoro… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Blokade fakulteta šire se Srbijom: Studentima iz Novog Sada i Beograda pridružuju se i kolege iz Niša – „jug više neće ćutati“
Nova pre 1 satjoš 23 povezane
Produbljuje se sukob u Južnoj Koreji: Parlament ukinuo vanredno stanje koje je proglasio predsednik
Nova pre 1 satjoš 43 povezane
Lazić: Idemo da pobedimo obe utakmice, potrebno je da odigramo kao protiv Bajerna
Sportski žurnal pre 1 satjoš 34 povezane