Povezane vesti
Dado Topić o odlasku Slađane Milošević: Ceo smo život bili vezani muzikom
N1 Info 26.03.2024
Šokirala me je vest o Slađaninoj smrti iako smo znali da joj u poslednje vreme nije dobro, rekao je Dado Topić povodom smrti pop-rok ikone jugoslovenske scene. Topić je sve ove godine ostao u kontaktu sa Slađanom Milošević s kojom zajedno izveo jednu od… »
Dado Topić povodom odlaska Slađane Milošević: „Faliće mi taj osjećaj da je ona još uvijek tu, da mogu da je nazovem“
Danas 26.03.2024
-Šokirala me je vest o Slađaninoj smrti iako smo znali da joj u poslednje vreme nije dobro – kaže Dado Topić za Danas koji je sve ove godine ostao u kontaktu sa Slađanom Milošević s kojom zajedno izveo jednu od najromantičnijih balada – „Princezu“. Dado… »
Vesti dana »
"Jak vetar raznosi garež i pesak": Oprez u Deliblatskoj peščari, kakva je trenutno situacija na terenu? (VIDEO)
Insajder pre 39 minutajoš 77 povezanih
Zaplenjeno više od 11 litara "droge za silovanje": Uhapšene dve osobe u Beogradu
Mondo pre 1 satjoš 24 povezane
Rijera: Izvinjenje svima, pobrinuću se da se ovo više ne ponovi, sezona nije završena
RTS pre 49 minutajoš 40 povezanih
Nove cene goriva u Srbiji: I dizel i benzin skuplji za po jedan dinar
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 38 povezanih
Nastavljena vanredna sednica Skupštine Srbije: Opozicija i Mali polemišu o projektu "Beograd na vodi"
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 23 povezane