Povezane vesti
Doživela pobačaj dok je glumila trudnicu: "Radila sam predstavu u kojoj sam se svake noći porađala na sceni"
Mondo 26.03.2024
Glumica En Hatavej otkrila je da je doživela pobačaj 2015. godine kada je glumila trudnu ženu u predstavi. Glumica En Hatavej otkrila je da je doživela pobačaj 2015. godine kada je glumila trudnu ženu u predstavi. U intervjuu za "Vanity Fair", En… »
"Izgubila sam bebu, a morala sam da glumim kako se porađam" Slavna glumica imala spontani, otkrila kako se sa tim izborila
Kurir 26.03.2024
Čuvena glumica otkrila je da je imala spontani pobačaj pre nego što je sa suprugom Adamom Šulmanom dobila dva sina. En Hatavej nalazi se na naslovnoj strani novog broja Vanity Fair. U razgovoru za ovaj magazin otkrila je da je izgubila bebu 2015. dok… »
En Hatavej doživela pobačaj dok je glumila trudnu ženu
N1 Info 26.03.2024
Glumica En Hatavej otkrila je da je doživela pobačaj 2015. godine kada je glumila trudnu ženu u predstavi. U intervjuu za Vanity Fair, En Hatavej (41) rekla je da njena prva trudnoća „nije išla“. Glumica je u predstavi glumila ženu koja je… »
Vesti dana »
„Sretnimo se na Sretenje“: Studenti pozvali na protest i 15-časovnu blokadu u Kragujevcu
N1 Info pre 1 satjoš 5 povezanih
BLOG: Počela blokada Pupinovog mosta, u Nišu danas protestna šetnja studenata
N1 Info pre 33 minutajoš 10 povezanih
Tramp sankcionisao Međunarodni krivični sud, Netanjahu mu poklonio zlatni pejdžer
BBC News pre 2 satajoš 22 povezane