Povezane vesti
Nestala dvogodišnja Danka, MUP prvi put aktivirao sistem „Pronađi me“
Jugmedia 26.03.2024
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova aktivirali su sistem Pronađi me za hitno obaveštavanje javnosti u slučaju nestanka dvogodišnje devojčice u mestu Banjsko Polje kod Bora. Devojčica Danka Ilić, starosti dve godine nestala je danas oko… »
PRONAĐI ME! Nestala dvogodišnja devojčica u okolini Bora
InfoKG 26.03.2024
Dvogodišnja Danka Ilić nestala je danas oko 13 časova u prigradskom naselju Banjsko polje kod Bora. Zbog toga je danas po prvi put u Srbiji aktiviran sistem "Pronađi me!". Apeluje se na građane da ukoliko imaju bilo kakvu informaciju jave je policiji… »
Pronađi me! Nestala devojčica u okolini Bora
RTK 26.03.2024
Dvogodišnja devojčica Danaka Ilić nestala je danas oko 13 časova u naselju Banjsko polje u Boru. Danka ima smeđu kosu, braon oči, visoka je oko 85 cm, na sebi ima maslinasto zelenu jaknu, ljubičaste pantalone i crne patike. Ako imate saznanja odmah… »
Nestala dvogodišnja devojčica iz Bora: Aktiviran sistem „Pronađi me“
Naissus info 26.03.2024
Na terenu je policija, kao i vatrogasci-spasioci, pripadnici GSS i brojni građani. Očekuje se da iz Niša stignu pripadnici Žandarmerije sa psima-tragačima. U potrazi za devojčicom koriste se i dronovi sa termovizijskim kamerama. Danka je nestala u… »
Nestala devojčica u Boru. Potraga za njom traje satima!
Glas juga 26.03.2024
Dvogodišnja devojčica Danka Dragomirović nestala je na Banjskom polju u Boru, a potraga za njom traje već satima. Na terenu su trenutno policija, vatrogasci i dobrovoljno-spasilačko društvo. Akciji su se priključili i građani Bora, prijatelji i… »
Prvi put U Srbiji aktiviran sistem „Pronađi me“ za nestalu devojčicu (2) kod Bora: Ako imate saznanja odmah pozovite 192
U centar 26.03.2024
MUP je upravo aktivirao sistem potrage „Pronađi me“ po uzoru na Amber Alert za devojčicu Danku Ilić (2), koja je nestala danas tokom popodneva u okolini Bora. FOTO: MUP SRBIJE Objave putem različitih medija – televizijskih i radio emisija… »
Pokrenut sistem “Pronađi me” zbog nestanka svogodišnje devojčice kod Bora
IndeksOnline 26.03.2024
BOR – Sistem “Pronađi me” aktiviran je danas prvi put u Srbiji zbog nestanka dvogodišnja devojčica Danke Ilić u okolini Bora. Kako je navedeno na sajtu pronadjime.mup.gov.rs, devojčica ima smeđu kosu, braon oči, a visoka je oko 85… »
Potraga u toku za dvogodišnjom devojčicom nestalom u okolini Bora
IndeksOnline 26.03.2024
BOR – Dvogodišnja devojčica D. D. nestala je danas u okolini Bora i potraga za njom je u toku, rečeno Tanjugu u Policijskoj upravi Bor. Na terenu su policija i vatrogasci, kao i građani koji su se uključili u potragu. Kako prenose mediji… »
HITAN APEL! Nestala dvogodišnja devojčica u okolini Bora
Niške vesti 26.03.2024
Danka je nestala u 13.45 u naselju Banjsko polje (grad Bor). Smeđe je kose, braon očiju, visine je oko 85 centimetara, na sebi je u trenutku nestanka imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu, crne patike i kosu vezanu u rep. Ukoliko imate… »
U Banjskom polju nestala dvogodišnja devojčica. Za njom tragaju policija i spasilačke jedinice PU Bor
Ist media 26.03.2024
Dvogodišnja devojčica nestala je danas popodne u naselju Banjsko polje, potvrđeno je za Ist media u Policijskoj upravi u Boru. Kako smo obavešteni u PU Bor, za njom se intenzivno traga u naselju i okolini a u potragu su uključeni policija, vatrogasna… »
U Banjskom polju nestala dvogodišnja devojčica. Za njom tragaju policija i spasilačke jedinice PU Bor
Glas Zaječara 26.03.2024
Dvogodišnja devojčica nestala je danas popodne u naselju Banjsko polje – jaclja portal Ist Media. Prema saznanjima portala Ist Media za nestalom devojčicom se intenzivno traga u naselju i okolini a u potragu su uključeni policija, vatrogasna… »
Vesti dana »
Saopštenje povodom prekida emitovanja programa u petak 15. novembra 2024. godine u periodu od 12.51 do 13.03 na Prvom i Drugom programu RTV-a
RTV pre 1 satjoš 78 povezanih
Zahlađenje sa sobom donosi i jednu opasnost! Ovo je najnovija prognoza vremena za vikend pred nama: Sve najavljuje sneg u Srbiji! I sledeće nedelje turbulentno
Kurir pre 49 minutajoš 25 povezanih
Selektor Švajcarske pred Srbiju: „Želimo poštovanje srpskih navijača, a ne kao u Leskovcu“
Nova pre 3 satajoš 24 povezane
Izrael napao luksuzni okrug Damaska; Mikati: Prioritet implementacija rezolucije UN
RTS pre 2 minutajoš 20 povezanih