Повезане вести

Први пут активиран систем "Пронађи ме" због нестанка двогодишње девојчице

Први пут активиран систем "Пронађи ме" због нестанка двогодишње девојчице

Мој Нови Сад 26.03.2024
Данка Илић је данас нестала у околини Бора, девојчица има смеђу косу, браон очи, а висока је око 85 центиметара. Како је наведено на сајту пронађиме.муп.гов.рс, у тренутку нестанка на себи имала љубичасте панталоне, маслинасто… »
"Делите"! Огласио се Владислав Дајковић поводом нестанка малене Данке

"Делите"! Огласио се Владислав Дајковић поводом нестанка малене Данке

Телеграф 26.03.2024
У току је потрага за девојчицом, која ће се наставити и током ноћи. Председник политичке партије Слободна Црна Гора Владислав Дајковић огласио се поводом нестанка девојчице Данке Илић (2) у Бору. Он је на свом КС налогу… »
Данас је нестала двогодишња Данка Илић, ако имате било какве информације позовите 192! Бор - Нестала девојчица Данка Илић

Данас је нестала двогодишња Данка Илић, ако имате било какве информације позовите 192! Бор - Нестала девојчица Данка Илић

Волим Зрењанин 26.03.2024
Данка је висока 85цм, има смеђу косу, браон очи а у тренутку нестанка била је обучена у маслинасто зелену јакну, љубичасте панталоне и црне патике.… »
АКТИВИРАН СИСТЕМ ПРОНАЂИ МЕ

АКТИВИРАН СИСТЕМ ПРОНАЂИ МЕ

ОК радио 26.03.2024
ПРВИ ПУТ У СРБИЈИ АКТИВИРАН СИСТЕМ "ПРОНАЂИ МЕ" ЗА НЕСТАЛУ ДЕВОЈЧИЦУ (2) КОД БОРА: Ако имате сазнања ОДМАХ ПОЗОВИТЕ 192. ПРОНАЂИ МЕ! ИМЕ: Данка ПРЕЗИМЕ: Илић ГОДИНЕ СТАРОСТИ: 2 ЛИЧНИ ОПИС: Смеђе косе, браон очију, висине око… »
Потрага у току за двогодишњом девојчицом несталом у околини Бора

Потрага у току за двогодишњом девојчицом несталом у околини Бора

Санџак хабер 26.03.2024
БОР – Двогодишња девојчица Д. Д. нестала је данас у околини Бора и потрага за њом је у току, речено Тањугу у Полицијској управи Бор. На терену су полиција и ватрогасци, као и грађани који су се укључили у потрагу. Како… »
Покренут систем “Пронађи ме” због нестанка свогодишње девојчице код Бора

Покренут систем “Пронађи ме” због нестанка свогодишње девојчице код Бора

Санџак хабер 26.03.2024
БОР – Систем “Пронађи ме” активиран је данас први пут у Србији због нестанка двогодишња девојчица Данке Илић у околини Бора. Како је наведено на сајту пронадјиме.муп.гов.рс, девојчица има смеђу косу, браон очи, а висока је око… »

Вести дана »