Повезане вести
Први пут активиран систем "Пронађи ме" због нестанка двогодишње девојчице
Мој Нови Сад 26.03.2024
Данка Илић је данас нестала у околини Бора, девојчица има смеђу косу, браон очи, а висока је око 85 центиметара. Како је наведено на сајту пронађиме.муп.гов.рс, у тренутку нестанка на себи имала љубичасте панталоне, маслинасто… »
"Делите"! Огласио се Владислав Дајковић поводом нестанка малене Данке
Телеграф 26.03.2024
У току је потрага за девојчицом, која ће се наставити и током ноћи. Председник политичке партије Слободна Црна Гора Владислав Дајковић огласио се поводом нестанка девојчице Данке Илић (2) у Бору. Он је на свом КС налогу… »
Данас је нестала двогодишња Данка Илић, ако имате било какве информације позовите 192! Бор - Нестала девојчица Данка Илић
Волим Зрењанин 26.03.2024
Данка је висока 85цм, има смеђу косу, браон очи а у тренутку нестанка била је обучена у маслинасто зелену јакну, љубичасте панталоне и црне патике.… »
АКТИВИРАН СИСТЕМ ПРОНАЂИ МЕ
ОК радио 26.03.2024
ПРВИ ПУТ У СРБИЈИ АКТИВИРАН СИСТЕМ "ПРОНАЂИ МЕ" ЗА НЕСТАЛУ ДЕВОЈЧИЦУ (2) КОД БОРА: Ако имате сазнања ОДМАХ ПОЗОВИТЕ 192. ПРОНАЂИ МЕ! ИМЕ: Данка ПРЕЗИМЕ: Илић ГОДИНЕ СТАРОСТИ: 2 ЛИЧНИ ОПИС: Смеђе косе, браон очију, висине око… »
Потрага у току за двогодишњом девојчицом несталом у околини Бора
Санџак хабер 26.03.2024
БОР – Двогодишња девојчица Д. Д. нестала је данас у околини Бора и потрага за њом је у току, речено Тањугу у Полицијској управи Бор. На терену су полиција и ватрогасци, као и грађани који су се укључили у потрагу. Како… »
Покренут систем “Пронађи ме” због нестанка свогодишње девојчице код Бора
Санџак хабер 26.03.2024
БОР – Систем “Пронађи ме” активиран је данас први пут у Србији због нестанка двогодишња девојчица Данке Илић у околини Бора. Како је наведено на сајту пронадјиме.муп.гов.рс, девојчица има смеђу косу, браон очи, а висока је око… »
Вести дана »

БЛОГ УЖИВО: У Новом Саду блокирано више раскрсница због притвора Богдану Јовичићу: Петиција за његово пуштење из притвора
Нова пре 15 минутајош 54 повезане

Италијански Ф-35 подигнути у Естонији: Режим "брзе реакције" је активиран
Б92 пре 45 минутајош 47 повезаних

БИА звала студенте на „пријатељски“ и „необавезни“ разговор пред војну параду
Недељник пре 5 сатијош 8 повезаних