Povezane vesti
Prvi put aktiviran sistem "Pronađi me" zbog nestanka dvogodišnje devojčice
Moj Novi Sad 26.03.2024
Danka Ilić je danas nestala u okolini Bora, devojčica ima smeđu kosu, braon oči, a visoka je oko 85 centimetara. Kako je navedeno na sajtu pronađime.mup.gov.rs, u trenutku nestanka na sebi imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i crne… »
"Delite"! Oglasio se Vladislav Dajković povodom nestanka malene Danke
Telegraf 26.03.2024
U toku je potraga za devojčicom, koja će se nastaviti i tokom noći. Predsednik političke partije Slobodna Crna Gora Vladislav Dajković oglasio se povodom nestanka devojčice Danke Ilić (2) u Boru. On je na svom X nalogu (nekadašnji Tviter) podelio… »
Danas je nestala dvogodišnja Danka Ilić, ako imate bilo kakve informacije pozovite 192! Bor - Nestala devojčica Danka Ilić
Volim Zrenjanin 26.03.2024
Danka je visoka 85cm, ima smeđu kosu, braon oči a u trenutku nestanka bila je obučena u maslinasto zelenu jaknu, ljubičaste pantalone i crne patike.… »
AKTIVIRAN SISTEM PRONAĐI ME
OK radio 26.03.2024
PRVI PUT U SRBIJI AKTIVIRAN SISTEM "PRONAĐI ME" ZA NESTALU DEVOJČICU (2) KOD BORA: Ako imate saznanja ODMAH POZOVITE 192. PRONAĐI ME! IME: Danka PREZIME: Ilić GODINE STAROSTI: 2 LIČNI OPIS: Smeđe kose, braon očiju, visine oko 85cm OPIS ODEĆE I… »
Pokrenut sistem “Pronađi me” zbog nestanka svogodišnje devojčice kod Bora
Sandžak haber 26.03.2024
BOR – Sistem “Pronađi me” aktiviran je danas prvi put u Srbiji zbog nestanka dvogodišnja devojčica Danke Ilić u okolini Bora. Kako je navedeno na sajtu pronadjime.mup.gov.rs, devojčica ima smeđu kosu, braon oči, a visoka je oko 85… »
Potraga u toku za dvogodišnjom devojčicom nestalom u okolini Bora
Sandžak haber 26.03.2024
BOR – Dvogodišnja devojčica D. D. nestala je danas u okolini Bora i potraga za njom je u toku, rečeno Tanjugu u Policijskoj upravi Bor. Na terenu su policija i vatrogasci, kao i građani koji su se uključili u potragu. Kako prenose mediji… »
Vesti dana »
Novi Beograd osvojio Kup Srbije, trener vaterpolista Zvezde kaže da „drugi vide zašto oni nisu uzeli trofej“
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Tramp imenovao oca svog zeta za ambasadora SAD u Francuskoj: "On je izvanredan poslovni lider"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Sneg u Zapadnoj Srbiji, pokrivač i do metar visine: Apel vozačima na opreznu vožnju (VIDEO)
Željko Obradović pred duplo kolo Evrolige: Igrači Partizana se raduju i uživaju